Κοινωνία

Παιδόφιλος συνελήφθη on camera – Σκόπευε να αποπλανήσει 13χρονη [εικόνες, βίντεο]


Μια απίθανη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το Νιούκαστλ της Αγγλίας, όπου ένας παιδόφιλος συνελήφθη την στιγμή που είχε κλείσει ραντεβού για σεξ με μια 13χρονη κοπέλα, η οποία όμως απλά δεν υπήρχε.

Η οργάνωση «Σκοτεινή Δικαιοσύνη» προχώρησε στην 64η σύλληψη παιδόφιλου, η οποία έμελλε να είναι και η πιο... εντυπωσιακή.

Οι άνθρωποί της, εντόπισαν τον Ρίτσαρντ Χιούιτ μέσω ενός chat και προσποιήθηκαν ένα 13χρονο κορίτσι, το οποίο ονομαζόταν Τζέσι.

Ο Χιούιτ όχι μόνο δεν το κατάλαβε αλλά πίστευε πως όταν υπάρχει η ανήλικη, την οποία «έπεισε» να βρεθούν προκειμένου να γίνει ο πρώτος άνδρας με τον οποίο θα είχε σεξουαλική επαφή.

Στις συνομιλίες που έδωσαν οι αστυνομικοί στη δημοσιότητα, ο 40χρονος ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από το κορίτσι ενώ της έστειλε μια σέλφι μέσα από το αυτοκίνητό του, όταν ξεκινούσε για το Νιούκαστλ.

Ωστόσο όταν έφτασε στο σημείο συνάντησης, τον περίμεναν οι άνθρωποι της οργάνωσης, οι οποίοι κατέγραψαν μάλιστα στην κάμερα τις αντιδράσεις του. Ο Χιούιτ αρνιόταν τα πάντα ενώ όταν οι άνδρες προσπάθησαν να τον συλλάβουν επιχείρησε να πετάξει το κινητό του, ώστε να απομακρύνει – όπως πίστευε ο ίδιος – τα αποδεικτικά στοιχεία.

Ο Χιούιτ, ο οποίος συστήθηκε στο chat ως 22χρονος, είχε στο παρελθόν κατηγορηθεί με άλλες 26 επιθέσεις ενώ το 2010 είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης δύο ετών...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...