Αρχείο

"Οδοστρωτήρας" ο συριακός Στρατός με ασύλληπτα νούμερα: 1.500 νεκροί ισλαμιστές στο Χαλέπι - Μακελειό και σε Darra-Ghouta - Σκληρές εικόνες (βίντεο)


Του Βασίλη Καπούλα

Τρομαχτικά νούμερα και θρίαμβος για τον συριακό Στρατό: 1.500 νεκροί ισλαμιστές στο Χαλέπι, με τον συριακό Στρατό να ελέγχει την περιοχή Minyan το συγκρότημα 3000, να έχει ανακαταλάβει την περιοχή al-Assad και να αντεπιτίθεται στο συγκρότημα 1070.

Η Jaish al-Fatah έχει χάσει 30 τεθωρακισμένα, 19 VBIEDs, 7 ‘"τεχνικά" οχήματα, 2 άρματα μάχης, πυροβολικό κτλ.

Ο συριακός στρατός απελευθέρωσε τις περιοχές Tal Qarah, Kafr Qaris, Tal Susin, Fafin, Babinnis, Tal Shair και το σχολείο Πεζικού από το ISIS στο βορειοανατολικό Χαλέπι.

Οι Κούρδοι SDF ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν τις πόλεις Halisah, Hasin και τον λόφο και την Fafin βόρεια του Χαλεπίου.

Η επιχείρηση βρίσκονταν σε πλήρη συντονισμό με τους Κούρδους YPG στην ίδια περιοχή.

Στην Darra, δεκάδες ισλαμιστές της Al-Nusra και των συμμάχων της σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια της αποτυχημένης επίθεσης κατά του συριακού Στρατού.

Οι ισλαμιστές προσπάθησαν να σπάσουν τις αμυντικές γραμμές στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο al-Mahjoorah κοντά στο προπύργιο των ισλαμιστών Ibtaa.

Οι ισλαμιστές επιτέθηκαν από τη δυτική πλευρά και αρχικά μπήκαν στην περιοχή του στρατοπέδου. Όμως έπεσαν σε ενέδρα χάρη στους κατασκόπους του συριακού Στρατού οι οποίοι ενημέρωσαν έγκαιρα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πάνω από 70 μαχητές από τις οργανώσεις Jabhat Fatah al-Sham, Jaish al-Muhajireen wal-Ansar, Jaysh Yarmuk, Fallujah Horan, Jund al-Malahim.

Πολλοί ήταν και οι αιχμάλωτοι...

Ολόκληρη η περιοχή έχει γεμίσει με πτώματα...

Στην ανατολική Ghouta οι ισλαμιστές της Jaysh Al-Islam (Army of Islam) και των συμμάχων της αντιμετωπίζουν την πλήρη ήττα στα περίχωρα της Δαμασκού

Η Jaysh Al-Islam έχασε δύο λόφους στρατηγικής σημασίας στο βόρειο μέρος της Ανατολικής Ghouta  με αποτέλεσμα να είναι εντελώς εκτεθειμένη στην ανατολική πτέρυγα.

Οι δύο λόφοι ήταν οι Tal Sawwan και Tal Kurdi που βρίσκονται βόρεια της στρατηγικής πόλης Al-Reyhan.

Ο συριακός Στρατός και η 105η Ταξιαρχία της Ρεπουμπλικανικής Φρουράς θα δώσουν στους ισλαμιστές την τελευταία ευκαιρία να παραδοθούν. Αν αρνηθούν η περιοχή θα σφυροκοπηθεί από δύο διαφορετικές πλευρές.

Το ρωσικό αεροσκάφος ηλεκτρονικής επιτήρησης Tu-214R έκανε την εμφάνιση του στο Δυτικό Χαλέπι  περιοχή Al-Rashidin μαζί με ρωσικά μαχητικά Su-24M/2...Mi-8AMTSh εμφανίστηκε στην Jableh...

 

https://www.youtube.com/embed/qk-DI185Sgg

https://www.youtube.com/embed/2PuFZqKfv7o

http://www.liveleak.com/ll_embed?f=76f2565778b7

https://www.youtube.com/embed/-qBZlkUDizc

https://www.youtube.com/embed/MWmP_HsL8dY

https://www.youtube.com/embed/nFfiPbsVOtc

https://www.youtube.com/embed/W8iNhLhXZ6U

https://www.youtube.com/embed/zwU1JSNHxac
https://twitter.com/maytham956/status/793038143972843520

https://twitter.com/HKX07/status/792833832319721472

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...