Κοινωνία

Κύπρος: Αγριος ξυλοδαρμός ανήλικης από συμμαθήτριές της εξαιτίας ερωτικής αντιζηλίας [βίντεο]


Σκηνές απίστευτης βίας με άγριο ξύλο φαίνονται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook, με πρωταγωνίστριες, μαθήτριες στη Λεμεσό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μια κοπέλα έστειλε μήνυμα στο αγόρι της άλλης... Το σκηνικό θυμίζει λαϊκό δικαστήριο, με την... «κατηγορούμενη» να κάθεται σε μια καρέκλα, περικυκλωμένη από τις φίλες της άλλης, η οποία την ρωτούσε γιατί έστειλε τα συγκεκριμένα μηνύματα.

Στη συνέχεια η κατάσταση ξεφεύγει, αφού ασκείται σωματική βία στην κοπέλα που κάθεται... Tο θύμα δέχεται γροθιές στο κεφάλι και το πρόσωπο, μπροστά στα μάτια άλλων μαθητριών. Τρίτη ανήλικη εμπλέκεται στον καβγά, κλωτσώντας τη νεαρή κοπέλα στο πρόσωπο και το κεφάλι ενώ βρίσκεται στο έδαφος.

Η Αστυνομία δέχθηκε καταγγελία για το συμβάν και διερευνά την υπόθεση. Παρομοίως, ενημερώθηκε και το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο διέταξε την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού και την επιβολή παραδειγματικής τιμωρίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένεια της μαθήτριας καταγγέλλει πως η 16χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού τουλάχιστον τέσσερις φορές το τελευταίο διάστημα.

https://www.youtube.com/embed/Hy_n9pmMxo0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ