Εκκλησία

Ιερόσυλοι άνοιγαν παγκάρια σε Ιωάννινα και Αλεξανδρούπολη!

Τριπλά άτυχοι αποδείχθηκαν δύο Αλβανοί ηλικίας 37 και 25 χρόνων που αποπειράθηκαν να αρπάξουν χρήματα από το εξωτερικό παγκάρι της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής στην κοινότητα Περίβλεπτο των Ιωαννίνων, το απόγευμα της Δευτέρας.

Το παγκάρι ήταν άδειο αλλά οι δυο αλλοδαποί, όχι μόνο δεν κατάφεραν να το παραβιάσουν, αλλά συνελήφθησαν κιόλας λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, ενώ ο 37χρονος είχε στην κατοχή του δύο συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 323,1 γραμμαρίων. Μετά από αυτά, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για απόπειρα κλοπής, παράνομη είσοδο στη χώρα και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Η μισάνοιχτη πόρτα στο παρεκκλήσι ενός ναού στην Αλεξανδρούπολη κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. το απόγευμα της Δευτέρας και μπήκαν μέσα για να δουν τι συνέβαινε. Έτσι, έπιασαν στα πράσα ένα νεαρό ιερόσυλο. Ο 33χρονος Έλληνας προσπαθούσε εκείνη τη στιγμή να διαρρήξει το παγκάρι της μικρής εκκλησίας για να αρπάξει τα κέρματα που περιείχε. Δεν πρόλαβε, όμως, να ολοκληρώσει την κλοπή, γιατί συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές πριν τον οδηγήσει στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ