Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ποια είναι η όμορφη πιλότος που «έκλεψε» την παράσταση στην παρέλαση (εικόνες, βίντεο)


Την ώρα που η παρέλαση της Θεσσαλονίκης ήταν σε εξέλιξη, ξαφνικά στον ουρανό της παραλιακής λεωφόρου εμφανίζονται τα πρώτα πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα. Οι τηλεοπτικοί φακοί αμέσως στρέφονται σε αυτά, ενώ ο κόσμος σηκώνει ψηλά τα μάτια του. Ξαφνικά μια από τις κάμερες που ήταν τοποθετημένη σε ένα ελικόπτερο UH-1 Huey, μεταδίδει εικόνα από το πιλοτήριο.

Στη θέση ενός εκ των δύο πιλότων κάθεται μια γυναίκα. Όλοι όσοι βλέπουν από την τηλεόρασή τους την παρέλαση μένουν έκπληκτοι. Την αρχική έκπληξη γρήγορα τη διαδέχεται ο θαυμασμός για την Αρχιλοχία Μαρία Ζηρίδου. Η όμορφη Θεσσαλονικιά με το που τελείωσε τη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) αμέσως τοποθετήθηκε στην Αεροπορία Στρατού. Αφού εκπαιδεύτηκε στις πτήσεις των ελικοπτέρων και πέρασε με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες αυτή τη στιγμή είναι συγκυβερνήτης ελικοπτέρου στο 3ο Τάγμα Ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Κι αν το επάγγελμα του πιλότου φαντάζει σε κάποιους ριψοκίνδυνο κι ειδικά για μια γυναίκα, για την Αρχιλοχία που έγινε για αρκετή ώρα πρώτο θέμα σε όλα ηλεκτρονικά μέσα, μάλλον αποτελεί άλλη μια από τις παράτολμες δραστηριότητες της. Κι αιτώ γιατί εκτός από τους ελιγμούς στον αέρα, είναι αναρριχήτρια, ασχολείται με τις καταδύσεις και το σνόουμπορντ και είναι γενικώς λάτρης των εξτρίμ σπορ που εκτινάσσουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

https://www.youtube.com/embed/W2t7C-BzQ9g

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...