Αρχείο

"Θεέ μου, τελικά πάνε σε πόλεμο με τη Ρωσία" - 1.000 διηπειρωτικούς πυραύλους "Topol", "Topol-M" και "Υars" κινητοποίησε η Μόσχα - Δείτε βίντεο



 Του Βασίλη Καπούλα

"Θεέ μου, τελικά πάνε σε πόλεμο με τη Ρωσία" αναφέρει εμβρόντητος ο  παρουσιαστής Alex Jones και δυστυχώς από τις πληροφορίες που έρχονται έχει δίκαιο. Παρακάτω σας έχουμε το βίντεο με την δημόσια ανακοίνωσης της άσκησης-τέρας με την συμμετοχή 40 εκατ πολιτών της Ρωσίας ενώ ταυτόχρονα με εντολή του Β.Πούτιν όλοι οι σχηματισμοί και οι μονάδες των Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων της Ρωσίας και συγκεκριμένοι 1.000 διηπειρωτικοί πύραυλοι  "Topol", "Topol-M" και "Υars" τέθηκαν σε συναγερμό.

Οι απειλές του Αμερικανικού ΥΠΕΞ την περασμένη εβδομάδα, οδήγησαν τον παρουσιαστή Alex Jones να μιλήσει για ενδεχόμενη πρόκληση τρομοκρατικών επιθέσεων σε ρωσικές πόλεις.

Επιπλέον ο Jones αναρωτιέται για το πως γίνεται οι ΗΠΑ να κατηγορούν άπαντες (μεταξύ των οποίων και τον ίδιο), ως πράκτορες του Τραμπ ή του Πούτιν, για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι Αμερικανοί πραγματικά πάνε για πόλεμο με τη Ρωσία και γι αυτό ξεχωρίζουν και κατηγοριοποιούν τους αντιπάλους τους…

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο άρθρο μας  ΕΚΤΑΚΤΟ: Άνοιξαν τα πυρηνικά καταφύγια στη Μόσχα – EMERCOM: «Θα προστατέψουν 100% τον πληθυσμό της πόλης» ξεκίνησε η άσκηση-πρόβα πυρηνικού πολέμου. Σύμφωνα με την δημόσια ανακοίνωση:

"Ασκήσεις εκκένωσης γίνονται για όλες τις πιθανές αιτίες, πλημμύρες, σεισμοί, διακοπές ισχύος. Σήμερα στις 6 a.m το Υπουργείο Έκτακτων αναγκών ανακοίνωσε μεγάλη άσκηση ετοιμότητας σε ολόκληρη τη χώρα. Η άσκηση θα γίνει 4-7 Οκτώβρη σε όλες τις περιοχές της χώρας χωρίς καμία εξαίρεση. Η άσκηση αυτή έχει να συμβεί από το 2012 αλλά η έκταση της τωρινής είναι πρωτοφανής σε επίπεδα ρεκόρ για τη Ρωσία. 40 εκατ πολίτες , 200.000 διασώστες,  50.000 μονάδες τεχνολογίας συμπεριλαμβανομένης και της Αεροπορίας"

"Προσοχή στις 4 a.m η άσκηση πολιτικής προστασίας ξεκινάει. Να ενεργοποιήσετε τις διαδικασίες όλων των δομών του κράτους καθώς και των περιφερειακών και των μητροπολιτικών αρχών".

"Η άσκηση ξεκίνησε στην Άπω Ανατολή αλλά κάθε περιοχή εκτελεί το δικό της σενάριο προσαρμοσμένο στις κλιματικές και γεωγραφικές ιδιαιτερότητες. Η άσκηση θα δείξει τις επιδόσεις της χώρας στο πιο κρίσιμο συμβάν που έχει συμβεί ποτέ. Στη Μόσχα το σενάριο προβλέπει επίθεση με βιολογικά όπλα..."

Αυτή είναι η απάντηση της Ρωσίας στις απειλές των ΗΠΑ ότι "Ρώσοι στρατιώτες θα γυρίσουν πίσω σε σακούλες" και για τρομοκρατικές επιθέσεις μέσα στη Ρωσία.

Η ανάπτυξη των S-300V4 στη Συρία ήταν μόνο η αρχή.
Με διάταγμα του πρωθυπουργού της Ρωσίας, Dmitry Medvedev, τελείωσε και η συνεργασία Ρωσίας-ΗΠΑ στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης πυρηνικών και ενεργειακών αντιδραστήρων.

https://www.youtube.com/embed/w7tNEGkFUWoΔείτε και το βίντεο

https://youtu.be/yEXvN--l4rI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...