Κοινωνία

Εργατικό ατύχημα σε δεξαμενόπλοιο στους Αγίους Θεοδώρους

Τραυματίστηκε 48χρονος εργάτης στο δεξαμενόπλοιο ''ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ'' Ν.Π. 10410, το οποίο βρισκόταν στο αγκυροβόλιο εγκαταστάσεων εταιρείας πετρελαιοειδών στη θαλάσσια περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Κορίνθου.
Στο νοσοκομείο Κορίνθου νοσηλεύεται ένας 48χρονος εργάτης, ο οποίος τραυματίστηκε χθες το βράδυ σε δεξαμενόπλοιο, στο αγκυροβόλιο εγκαταστάσεων εταιρείας πετρελαιοειδών στη θαλάσσια περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

Στη διάρκεια περισυλλογής εργαλείων ελασματικών εργασιών ο 48χρονος γλίστρησε από σκάλα του δεξαμενόπλοιου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε διάφορα σημεία του σώματός του. Άμεσα μεταφέρθηκε στην ακτή από όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κορίνθου συνελήφθη ο υπεύθυνος του συνεργείου της εταιρείας επισκευών πλοίων στην οποία εργαζόταν ο 48χρονος, ενώ κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...