Κοινωνία

Επιμένει ο Βερναρδάκης: «Δεν μετανιώνω που χαρακτήρισα φασιστάκι τον πρόεδρο των παραολυμπιονικών»

«Δεν μετανιώνω» επέμεινε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης σε δήλωσή του on camera για τον χαρακτηρισμό του στον πρόεδρο των παραολυμπιονικών Σίμο Παλτσανιτίδη σε «φασιστάκι της πλάκας».

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός είχε αντιδράσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με τον χαρακτηρισμό «φασιστάκι της πλάκας» στον πρόεδρο των Ελλήνων Ολυμπιονικών αναπήρων όταν εκείνος είχε σχολιάσει επικριτικά μια ανάρτηση του κυβερνητικού στελέχους περί δεξιών και αριστερών ιδεολογικών πεποιθήσεων στο Facebook.

Παρά την κατακραυγή που εισέπραξε για την επίθεση ο Χριστόφορος Βερναρδάκης επανήλθε αποκαλώντας ξανά τον Σίμο Παλτσανιτίδη «φασίστα από τη Χίο». Μάλιστα κοινοποίησε ένα κείμενο του συντρόφου του Θέμη Δημητρακόπουλου που επιχειρηματολογεί «πώς ένας ανάπηρος μπορεί να είναι και φασίστας»!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...