Κοινωνία

Επεισόδια έξω από σχολείο με μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και γονείς στο Ωραιόκαστρο! (βίντεο)


Ένταση σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι έξω από το 1ο του δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου, ανάμεσα σε γονείς και μελών της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το τελευταίο κουδούνι για τους μαθητές του δημοτικού ομάδα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ κατέφθασε με πανό και φυλλάδια μπροστά στο σχολείο για να υπερασπιστούν τα παιδιά των προσφύγων-μεταναστών για την ένταξη τους στα σχολεία.

 

Ωστόσο, οι γονείς αντέδρασαν άμεσα όταν αντίκρισαν τα πανό και άρχισαν να φωνάζουν:
«Με ποιο δικαίωμα πολιτικοποιείς το παιδί μου» φώναζαν οι γονείς και η απάντηση που πήραν από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «αφού δεν το κάνεις εσύ θα το κάνω εγώ».


Τελικά, οι γονείς τους ανάγκασαν έπειτα από ένταση και σπρωξίματα να απομακρυνθούν από το σχολείο πριν βγουν τα παιδιά από τις τάξεις τους.

Μάλιστα, κάλεσαν άμεσα και στην Αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο μισή ώρα μετά την αποχώρηση μελών της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...