Αρχείο

"Επίθεση" της Ρωσίας μέσα στο Μανχάταν - Ανέβηκε γιγαντοαφίσα του Β.Πούτιν με τον τίτλο "ειρηνοποιός" - Πόσο κοντά είμαστε σε πόλεμο Ρωσίας-ΗΠΑ; (εικόνες-βίντεο)


Απίστευτη εξέλιξη καθώς άγνωστοι κρέμασαν μια τεράστια αφίσα του προέδρου της Ρωσίας, Β.Πούτιν, με τον τίτλο "ειρηνοποιός" και ρωσική με συριακή σημαία από τη γέφυρα του Μανχάταν ανήμερα των γενεθλίων του Ρώσου προέδρου. Πρόκειται για μια κίνηση ψυχολογικής επίδρασης που δείχνει στους πολίτες των ΗΠΑ ποιος είναι ο ειρηνοποιός και ποιος επιζητεί τον πόλεμο στην Συρία ώστε να γνωρίζουν προς τα που πάνε τα πράγματα.

Μπορεί η αστυνομία να την απομάκρυνε λίγη ώρα μετά από την τοποθέτησή της, ωστόσο, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο. Ποιος και πώς μπορεί να την κρέμασε από τη γέφυρα;
Αστυνομικοί κατέβασαν την αφίσα μετά από καταγγελία αν και πλήθος Νεοϋορκέζων είχε προλάβει να απαθανατίσει το πανό και να ποστάρει το μυστήριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κι έτσι ο πρόεδρος της Ρωσίας, ο οποίος σήμερα σβήνει 64 κεράκια, έγινε το θέμα της ημέρας στα chat της Νέας Υόρκης.

"Σήμερα στις 1:45 p.m μια αφίσα διαστάσεων 20 επί 30 με την φωτογραφία του προέδρου της Ρωσίας και ρωσικές με συριακές σημαίες ανέβηκε στην γέφυρα του Μανχάταν στην πλευρά προς Brooklyn. Μία ώρα αργότερα στις 3 p.m. η αφίσα κατέγηκε από τους αξιωματούχους των ΗΠΑ" ανέφεραν αστυνομικοί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες δύο άτομα ανέβασαν την σημαία....
https://twitter.com/kim/status/784161167019089921

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ