Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: "Τον φονιά των αεροπλανοφόρων" το πυραυλικό σύστημα Club-K έστειλε στη Συρία η Ρωσία - Έτοιμη η ομάδα μάχης του USS Dwight D. Eisenhower να ξεκινήσει βομβαρδισμούς (εικόνες-βίντεο)


Ρωσικό εμπορικό σκάφος μεταφέρει "τον φονιά των αεροπλανόφορων" τους πυραύλους Club-K στην Συρία καθώς το αεροπλανοφόρο USS Dwight D. Eisenhower (CVN 69) με την ομάδα μάχης πέρασε τον Περσικό Κόλπο για να ξεκινήσουν οι επιδρομές και η ομοβροντία πυραύλων Tomahawk κατά συριακών και ρωσικών στόχων. 

Συγκεκριμένα φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στον Βόσπορο  σήμερα εμφανίζουν ρωσικό εμπορικό πλοίο με το όνομα "kyzyl 60"  να έχει κατεύθυνση την Ταρτούς,  μεταφέροντας  60 κοντέινερ 16*40 πόδια χωρίς καμία κάλυψη, τα οποία σύμφωνα με ειδικούς αμυντικούς εμπειρογνώμονες  αποτελούν προκάλυμμα των τρομερών πυραυλικών συστημάτων  Club-K.

Το πυραυλικό σύστημα  3M-54 Klub διαθέτει εκπληκτική επιχειρησιακή  ευελιξία  και  υψηλές  επιδόσεις,  εγγυάται την εξασφάλιση του θαλάσσιου και χερσαίου χώρου που «προστατεύει» με το βεληνεκές του .

Το πυραυλικό σύστημα Klub-K  μπορεί να μεταφερθεί ως   ένα «αθώο» εμπορευματοκιβώτιο που μπορεί να τοποθετηθεί σε χώρους λιμανιών, σε φορτηγό ή ακόμα και σε εμπορικά πλοία.

Με τους 4 εκτοξευτήρες που διαθέτει και τους αντίστοιχους πυραύλους του,  μπορεί να πλήξει τον στόχο χωρίς οι εχθρικές δυνάμεις να πάρουν χαμπάρι το παραμικρό.

Όλοι οι στόχοι, επίγειοι, ναυτικοί, εναέριοι σε απόσταση 300 χιλιομέτρων μπορούν να καταστραφούν.

Ένα χαρακτηριστικό αυτού του πυραυλικού συστήματος η μοναδική φορητότητα και την απλότητα της συντήρησης του.

Το πυραυλικό σύστημα CLUB-K μπορεί να αναπτυχθεί μέσα σε λίγα λεπτά και να δώσει μια καταστροφική δύναμη πυρός είτε πάνω σε εμπορικό πλοίο είτε φορτωμένο σε βαγόνι σιδηρόδρομου είτε σε νταλίκα φορτηγό κινούμενο σε οποιαδήποτε δρόμο.

Επιπλέον, αυτό το ρωσικό συγκρότημα CLUB-K είναι εξοπλισμένο με τον πλέον σύγχρονο σύστημα καθοδήγησης.

Την  αποστολή του συστήματος αυτού στην Συρία την επιτάσσει το πολύπλευρο πεδίο μάχης και απειλών και στις τρεις διαστάσεις, , καθώς και οι απειλές για χερσαίες επιχειρήσεις από την δύση.

 

https://www.youtube.com/embed/zIgvGpH2smY

https://www.youtube.com/embed/mbUU_9bOcnM

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ