Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ρωσική κυβέρνηση ενέκρινε με την διαδικασία του κατεπείγοντως σχέδιο νόμου για αποστολή χιλιάδων Ρώσων στρατιωτών στη Συρία - Η Ρωσία αποστέλλει και Τσετσένους Spetsnaz (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Πριν από λίγο το ρωσικό κοινοβούλιο υπέγραψε σχέδιο νόμου για την αποστολή χιλιάδων Ρώσων στρατιωτών εκτός Ρωσίας, δηλαδή Συρία, και για την παραμονή του αεροπορικού αποσπάσματος στην Συρία για αόριστο χρονικό διάστημα ενώ προβλέπεται και η περαιτέρω ενίσχυση του.

Συγκεκριμένα  η ρωσική κυβέρνηση ενέκρινε με την διαδικασία του κατεπειγόντως ένα σχέδιο νόμου για το υπουργείο άμυνας που αφορά βραχυπρόθεσμες συμβάσεις Ρώσων εθελοντών στρατιωτών για υπηρεσία «έκτακτης ανάγκης» σε αντι-τρομοκρατικές  επιχειρήσεις στο εξωτερικό.

Οι τροποποιήσεις αυτές επιτρέπουν την ανάθεση συγκεκριμένων καθηκόντων μάχης, σε εθελοντικούς  σχηματισμούς στη Συρία με την ένδειξη «εθελοντές» , εξήγησαν  Ρώσοι στρατιωτικοί  εμπειρογνώμονες.

«Αυτό θα μας δώσει το δικαίωμα να προσλάβουμε στρατιώτες και αξιωματικούς  για να εκτελέσουν  πολύ συγκεκριμένα καθήκοντα. Επιπλέον, ένα τέτοιο νομοσχέδιο θα δώσει την ευκαιρία της νομιμοποίησης  από το υπουργείο άμυνας, του σχηματισμού  εθελοντικών   σχηματισμών, που θα εκτελέσουν  αποστολές μάχης συμπεριλαμβανομένης της Συρίας,  εξήγησε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Αντόν  Λαβρόφ.

Η ρωσική επιτροπή κυβέρνηση σχετικά με τις νομοθετικές δραστηριότητες ενέκρινε τροποποιήσεις στις βραχυπρόθεσμες συμβάσεις στο στρατό για να συμμετάσχουν  Τσετσένοι  «εθελοντές» σε διεθνείς επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας, αναφέρουν Ρώσοι αμυντικοί αναλυτές .

Το υπουργείο άμυνας αναφέρει ότι θα προσληφθούν στρατιώτες και αξιωματικοί  για περίοδο μικρότερη του ενός έτους, μόνο κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων καθηκόντων για αντιτρομοκρατικές  επιχειρήσεις  εκτός Ρωσίας , καθώς και στο πολεμικό ναυτικό .

«Υπήρχε ανάγκη να βελτιωθεί η κινητικότητα των στρατευμάτων (δυνάμεων), με τον το σχηματισμό  ενοποιημένων και μη τυποποιημένων μονάδων και την στελέχωση τους σε σύντομο χρονικό διάστημα,  για την συμμετοχή τους σε   δραστηριότητες επιχειρήσεων τρομοκρατικών και εξτρεμιστικών ομάδων στο εξωτερικό »,  αναφέρει η ιστοσελίδα της ρωσικής κυβέρνησης.

Όλα αυτά τη στιγμή που η «μητέρα των μαχών» αναμένεται και στο Βόρειο Χαλέπι. Οι πληροφορίες αναφέρουν  την έναρξη της τελικής αναμέτρησης με χερσαίες επιχειρήσεις από τον ρωσικό, τον ιρανικό, τον συριακό στρατό και την Χεζμπολάχ ενάντια σε Αμερικανούς , Βρετανούς , Σύρους, Τούρκους  και τζιχαντιστές .

Από ότι όμως φαίνεται, το Κρεμλίνο  ακολουθώντας το αρχαίο ελληνικό  ρητό «πάσαλος πασάλω εκκρούεται», ετοιμάζει μια ειδική μονάδα «άγριων»  φιλορώσων Τσετσένων Spetsnaz, οι οποίοι θα αποτελέσουν το αντίδοτο στην  αρρώστια που ονομάζεται « ισλαμικός στρατός» και Τούρκοι κομάντος. Μια αρρώστια που έχει εξαπλωθεί σε ένα μεγάλο κομμάτι της Μέσης Ανατολής.  αναφέρει βίντεο της ρωσικής τηλεόρασης.

Οι Τούρκοι και λοιποί Σύροι αντικαθεστωτικοί που το βράδυ «γίνονται» τζιχαντιστές ήδη τρέμουν στο άκουσμα ότι  έρχεται ολοταχώς ο ρωσόφιλος Τσετσένος πολέμαρχος Καντίρωφ με τα «παλικάρια του». 

Ο επικεφαλής της Δημοκρατίας της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ είχε ανακοινώσει ότι στην Μέση Ανατολή είναι απαραίτητο να αποσταλούν και χερσαίες δυνάμεις εκτός από μαχητικά αεροσκάφη.

Ο ηγέτης της Τσετσενίας, δήλωσε ότι, αναμένει με αγωνία την προεδρική εντολή για να αποσταλεί το πανέτοιμο ένοπλο τμήμα  του  από Τσετσένους εθελοντές στην Συρία.

«Προετοιμαζόμαστε για περισσότερο από ένα χρόνο, για να αποκτήσουμε μια πλήρη  ετοιμότητας μάχης. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε, έχουμε δεκάδες χιλιάδες εθελοντές. Ο ISIS  προσλαβάνει τους αδελφούς μας και ετοιμάζεται να διαπράξει εναντίον του λαού μας  τρομοκρατικές ενέργειες με στόχο την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στην Ρωσία. Όσο πιο γρήγορα τελειώσουμε με αυτούς, τόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα  ζήσουμε ειρηνικά σε όλον τον κόσμο. Εμείς, οι Τσετσένοι, δυστυχώς, δεν είχαμε την  ευκαιρία να συμμετάσχουμε στον αγώνα εναντίον αυτών των διαβόλων, αλλά τώρα  το ελπίζουμε σοβαρά», δήλωσε ο Ramzan Kadyrov.

Χθες τα  ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν λεπτομερώς ότι ρωσικές εθελοντικές δυνάμεις εκπαιδεύονται στο στρατιωτικό πεδίο εκπαίδευσης στην περιοχή Κρασνοντάρ, από  μαχητές ιδιωτικών στρατιωτικών  εταιρειών  που συμμετείχαν σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Συρία και την Ουκρανία.

 

Αυτό όμως που είναι ολοφάνερο είναι ότι έρχεται σφοδρή αναμέτρηση στο συριακό έδαφος ή ένας "proxy War", όπως τον ονομάζουν οι Αμερικανοί , ο οποίος  πολύ γρήγορα θα μετατραπεί σε έναν κανονικό άγριο , αιματηρό παγκόσμιο πόλεμο.

1295171379

%ce%b7%ce%b7

 

https://youtu.be/QSZ2roNjPp0?t=18

https://youtu.be/lcHG13CITxA?t=5

https://youtu.be/KSg13y0lfcU?t=21

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...