Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ενεργοποιήθηκαν οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής σε πολλές αμερικανικές αεροπορικές βάσεις - Στο "κόκκινο" ο πλανήτης (Βίντεο)


Σύμφωνα με κοινωνικά δίκτυα και τοπικούς αμερικανικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς , ενεργοποιήθηκαν οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής σε πολλές αμερικανικές αεροπορικές βάσεις βυθίζοντας στην ανησυχία τους Αμερικανούς πολίτες.

Οι σειρήνες ήχησαν στο διαπασών μάλιστα στο Σαν Ντιέγκο της  Καλιφόρνια, γεγονός που αποδεικνύει την  διενέργεια ασκήσεων αεράμυνας στην αμερικανική επικράτεια, αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ .

Μάλιστα ένας Αμερικανός αναγνώστης έστειλε μέσω κινητού βίντεο σε ραδιοφωνικό σταθμό  που ακούγονταν οι  σειρήνες που ηχούσαν εκκωφαντικά !

Οι πληροφορίες από την περιοχή του Σαν Ντιέγκο (βάσης της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας)  λέει επίσης ότι "πολλά" μαχητικά αεροσκάφη απογειώθηκαν με την χρήση μετακαυστήρα προχθές,  σε μια ένδειξη ασκήσεων ταχείας απογείωσης  και αεράμυνας από το κράτος των ΗΠΑ.

Επίσης πολυάριθμες αναφορές  που παρουσιάστηκαν αναφέρουν ότι πάρα πολλά σε αριθμό μαχητικά ελικόπτερα  απογειώθηκαν  από την βάση Camp Pendleton στην Καλιφόρνια, πολύ  αργά το βράδυ.

Άλλες αναφορές που ήρθαν  από την περιοχή Tacoma και την αεροπορική  βάση Lewis-McChord αναφέρουν,  την ενεργοποίηση του συστήματος προειδοποίησης με χρήση σειρήνων που ηχούσαν στην διαπασών ενώ πολλά σε αριθμό ελικόπτερα πετούσαν με κατεύθυνση δυτικά.

Επίσης στην «άσκηση αεράμυνας » των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων υπήρχε και η στρατιωτική συνδρομή του  Καναδά.

Υπάρχουν και εκεί αναφορές για ενεργοποίηση σειρήνων που προειδοποιούν για εχθρική αεροπορική επιδρομή κοντά στην καναδική βάση  Trenton, στην λίμνη Οντάριο στην ανατολική ακτή.

Επιπροσθέτως είχαμε μαζικές απογειώσεις μαχητικών αεροσκαφών με χρήση μετακαυστήρων  στην αεροπορική βάση Seymour Johnson στη Βόρεια Καρολίνα!

Από την «εικόνα» των συμβάντων γίνεται κατανοητή η ενεργοποίηση μέτρων αντιμετώπισης εχθρικής δραστηριότητας  πάνω από το αμερικανικό έδαφος , κάτι το οποίο προκάλεσε κύματα ανησυχίας στους Αμερικανούς πολίτες όπως είναι φυσικό. Αναμένονται εξελίξεις .

Όλο αυτό το σκηνικό  προμηνύει πολύ σύντομα εξελίξεις ανάμεσα στις σχέσεις των ΗΠΑ με την Ρωσία με αφορμή σαφώς την Συρία.

 

f15xanialf18_smoke-630x407

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ