Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απίστευτη τουρκική πρόκληση παραμονή της εθνικής μας επετείου με Toύρκο που σκοτώνει Έλληνες -Oι Ελληνίδες προσκυνούν τους Τούρκους (βίντεο, εικόνες)


Την ώρα που ο Ερντογάν και Τούρκοι βουλευτές αμφισβητούν τη Συνθήκη της Λωζάνης και την ελληνικότητα των ακριτικών νησιών ή και της Θεσσαλονίκης ακόμα ένα νέο τουρκικό σίριαλ έρχεται να ενταχθεί στην τουρκική προπαγάνδα και στον μηχανισμό προβολής ισχύος της Άγκυρας. Πρόκειται για άκρως ανθελληνική προπαγάνδα: πως οι Έλληνες στρατιώτες δολοφονούσαν, εκτελούσαν και φυλάκιζαν τους Τούρκους, πως κατέστρεφαν τις περιουσίες των Τούρκων. Όλα αυτά τη στιγμή που οι Ελληνίδες προσκυνούν τους Τούρκους μέσα από σίριαλ (βίντεο παρακάτω)

Είναι το σίριαλ με τίτλο Vatanim Sensin, που σημαίνει "Εσύ είσαι η πατρίδα μου", που κάνει πρεμιέρα αύριο Πέμπτη (27.10.2016), παραμονή της εθνικής επετείου (κατά την οποία μπορεί να γιορτάζουμε το ΟΧΙ στους Ιταλούς το '40, αλλά είναι όπως και να έχει εθνική επέτειος του ελληνικού κράτους και αυτό έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία), στο κανάλι Kanal D. Πρωταγωνιστεί ο Χαλίτ Εργκέντς, που έγινε πασίγνωστος στην Ελλάδα από το σίριαλ "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής".

Το Vatanim Sensin περιγράφει την περίοδο λίγο πριν από τη Μικρασιατική Καταστροφή του ’22 και τη σφαγή των Ελλήνων.

Η πολυδάπανη παραγωγή, με πολλά εξωτερικά γυρίσματα στη Σμύρνη, παρουσιάζει κυρίως τη ζωή του Cevdet (Χαλίτ Εργκέντς) ο οποίος φυλακίζεται από τους "κακούς" Έλληνες και στη συνέχεια γίνεται ο διώκτης και εξολοθρευτής τους, ο ήρωας των Τούρκων που καταδιώκει και εξοντώνει τους διεφθαρμένους και αδίστακτους εγκληματίες του ελληνικού κατοχικού στρατού.

Ταυτόχρονα η Ελλάδα και η κοινωνία της έχει αποκοιμηθεί εντελώς! Στην Ελλάδα βρέθηκε ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Οζτσιβίτ, που έχει το πρωταγωνιστικό ρόλο στο τουρκικό σήριαλ «Kara sevda», .

Αυτό που συνέβη έξω από το ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης δεν το πίστευε κανείς, ούτε καν ο ίδιος.

Οι θαυμάστριες του, περίμεναν να τον δουν από κοντά, να του μιλήσουν, να αποσπάσουν ένα αυτόγραφο και να τραβήξουν μία φωτογραφία μαζί του. Όταν το αυτοκίνητο του ηθοποιού πλησίασε τον χώρο επικράτησε κυριολεκτικά πανζουρλισμός.

Το πλήθος περικύκλωσε επικίνδυνα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ηθοποιός με αποτέλεσμα να φύγει και να αφήσει λίγο πιο μακριά τον τηλεοπτικό «Κεμάλ». Όταν ο εκείνος πλησίασε στο χώρο για να μπει μέσα στο ίδρυμα, και με ισχυρότερα πλέον τα μέτρα ασφαλείας, οι θαυμάστριες του ηλικίας από 15 έως και 25 ετών άρχισαν να κλαίνε και να ουρλιάζουν.

Μάλιστα και ο ίδιος ο ηθοποιός έμεινε έκπληκτος λέγοντας σε όσους τον συνόδευαν ότι σε καμία περίπτωση δεν περίμενε τόσο θερμή υποδοχή. Τόνισε ότι δεν γνώριζε ότι το σήριαλ έχει τόση μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει ξανά στη χώρα μας.

https://www.youtube.com/embed/tWUt1w7ypPg

https://www.youtube.com/embed/yFQylimRRg0

https://www.youtube.com/embed/VkjJh83m6-g

https://www.youtube.com/embed/T_qduIdcODs

https://www.youtube.com/embed/ziPvk4Ud3HU

https://www.youtube.com/embed/-f1p5ROec94

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...