Κοινωνία

Δεν έχουν σταματημό τα λουκέτα - Ο εκδοτικός Όμιλος «Alpha Editions» ανακοίνωσε το κλείσιμό του - Κι άλλοι εργαζόμενοι στο δρόμο

Τα νέα είναι σίγουρα εξαιρετικά δυσάρεστα για τον χώρο των Media. Αφού όπως μάθαμε πριν από λίγο μεγάλος εκδοτικός Όμιλος με πολύ γνωστούς τίτλους περιοδικών ανακοίνωσε εδώ και λίγες ώρες στους εργαζόμενούς του, ότι κλείνει!

Ο λόγος για τον Όμιλο Alpha Editions που εκδίδει τα περιοδικά Hello, 7 Μέρες TV, ΕΓΩ και Τηλεκοντρόλ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά ο Όμιλος ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες στους εργαζόμενους ότι σταματάει τη λειτουργία του και κρατάει στην κυκλοφορία προς το παρόν για 3-4 τεύχη ακόμα τα περιοδικά Hello και 7 Μέρες TV καθώς για αυτά, σύμφωνα με όσα ακούγονται, υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον από άλλες εκδόσεις.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι το κατά πόσο ειδικά για το Hello ο Όμιλος έχει το δικαίωμα να πουλήσει τον τίτλο αλλού αφού ουσιαστικά πρόκειται για ξένο asset και υπόκειται σε συγκεκριμένους κανόνες και προδιαγραφές από το εξωτερικό.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στον χώρο των media αφού κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη ειδικά μετά τους καλοκαιρινούς μήνες που οι κυκλοφορίες είναι και αυξημένες και άρα τα έσοδα πολύ περισσότερα.

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ