Πολιτική

Δείτε με τι ασχολούνται στον ΣΥΡΙΖΑ! Ο σύμβουλος του Α.Τσίπρα, Καρανίκας για Μενεγάκη: "Η Ελένη δεν θα χτύπαγε την κυβέρνηση, ασχολείται με τους φτωχούς"

Έχει δηλώσει μεγάλος θαυμαστής της Ελένης Μενεγάκη και ήρθε η ώρα να επαινέσει τις τηλεοπτικές ικανότητες της παρουσιάστριας. Αυτές είναι οι κύριες ασχολίες του συμβούλου του Μαξίμου...

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, κ. Καρανίκας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, όπου αποθεώνει την Ελένη Μενεγάκη και εξηγεί γιατί παραμένει τόσα χρόνια στην κορυφή.

«Είναι όμορφη, ευγενική, διακριτική, δεν κουτσομπολεύει και δεν προσβάλλει ποτέ κανέναν άνθρωπο. Δεν είμαι ο μόνος που εξέφρασα δημόσια τον θαυμασμό μου στην Ελένη Μενεγάκη. Όλη η Ελλάδα την αγαπά. Αν ανοίξει κάποιος έναν κατάλογο και πληκτρολογήσει τυχαία ένα όνομα, εννιά στους δέκα θα απαντήσουν ότι είναι φαν της. Οι Κινέζοι λένε το εξής: υπάρχει η ευφυΐα του στρατηγού και αυτή αναπτύσσεται στη φάση του πολέμου. Όπως βλέπετε, εκτός από το να παρακολουθώ Μενεγάκη, διαβάζω κινέζικη φιλοσοφία και στρατηγική. Η Μενεγάκη, λοιπόν, είναι ένας στρατηγός της τηλεόρασης. Υπάρχει ο πόλεμος των αριθμών και τον κερδίζει. Και καθώς είναι ενταγμένη σε αυτόν τον πόλεμο, αναπτύσσει μια ευφυΐα. Είναι η ευφυΐα του στρατηγού. Πιστεύω ότι θα βρίσκεται στην τηλεόραση μέχρι τη μέρα που θα βαρεθεί η ίδια».

Στο ερώτημα αν την παρακολουθεί στην τηλεόραση, απάντησε ότι δεν θα δώσει λογαριασμό σε κανένα για το αν βλέπει ή όχι:

«Τώρα η Μενεγάκη έχει πάει μεσημέρι και εγώ δουλεύω full time. Δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν αν βλέπω Μενεγάκη ή όχι. Η Ελένη Μενεγάκη έχει ένα δικό της κόλπο, μια δική της συνταγή. Την έχετε ακούσει ποτέ να μιλά άσχημα για άνθρωπο; Εκεί φαίνεται το μεγαλείο της. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τότε τα tweets και όλον τον θόρυβο που έγινε για να κάνει νούμερα η εκπομπή της και να γίνει εκείνη, νούμερο ένα. Δεν είπε κουβέντα η γυναίκα. Δεν έχει ανάγκη από μένα για να τσιμπήσει νούμερα. Και αυτό το έχει αποδείξει».

Τέλος, ο κ. Καρανίκας ρωτήθηκε αν θα παρέμενε θαυμαστής της, σε περίπτωση που έκανε επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ:

«Είμαι σίγουρος ότι η κυρία Μενεγάκη θα ήταν πολύ προσεκτική. Επειδή ασχολείται με τους φτωχούς ανθρώπους, θα έβλεπε ότι η κυβέρνησή μας έχει ένα κάρο προγράμματα που είναι για τους φτωχούς. Δεν κόβουμε το ρεύμα, δεν κόβουμε το νερό, δεν παίρνουμε τα σπίτια. Συνεχίζουν οι άνθρωποι να παίρνουν το επίδομα για τη σίτιση, υπάρχει επίσης επίδομα για το ενοίκιο κ.ο.κ. Επίσης, δεν έχει λόγο να κάνει καμιά επίδειξη. Το κοινό της είναι ο απλός κόσμος που έχει χαμηλό οικονομικό εισόδημα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ