Εκκλησία

Δήμαρχος Περιστερίου: Εκκλησούλα από τη Λαμία διεκδικεί το μισό Περιστέρι - Zoύμε μια τρέλα (BINTEO)

Στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη παραχώρησε συνέντευξη ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο κ. Παχατουρίδης μίλησε στον κ. Παπαδάκη με αφορμή τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Αυτοδιοίκηση στην Δυτική Αττική και στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, που όπως ο ίδιος ο δήμαρχος είπε διεκδικεί το μισό Περιστέρι.

Η δικαστική διαμάχη αφορά ένα σχολικό συγκρότημα που διεκδικεί η εκκλησία, ενώ ακόμη διεκδικεί μία παιδική χαρά και τρεις πλατείες.

«Ζούμε μια τρέλα. Ο κόσμος είναι στο αμήν. Θα βγει στους δρόμους και θα τους κυνηγήσει όλους ότι και αν φοράνε», σημείωσε ο κ. Παχατουρίδης ενώ συνέχισε: «Ποιος Θεός θα τους πιστέψει; Δεν ντρέπονται λίγο; Δεν υπάρχει ούτε ιερό ούτε όσιο; Tι είναι αυτά τα πράγματα. Έχουμε βγει έξω από τα ρούχα μας. Όσο είμαι δήμαρχος δεν πρόκειται να αφήσουμε να πάρουν ούτε ένα κεραμίδι από τα σπίτια των συμπολιτών μου και την πόλη.

Δεν είναι δυνατόν μια εκκλησούλα από τη Λαμία να διεκδικεί το μισό Περιστέρι. Αυτοί οι άνθρωποι μας σέρνουν εδώ και χρόνια στα δικαστήρια. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει ο κόσμος το πρωί στην εκκλησία και το απόγευμα να του παίρνουν το σπίτι και το σχολείο των παιδιών τους, αυτά κάνουν και έχουν διώξει τον κόσμο από την εκκλησία».

http://dai.ly/x4vxnnr

iefimerida

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...