Πολιτική

Βορίδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο σύστασης προανακριτικής επιτροπής για ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

Ο Μάκης Βορίδης μετά το τέλος της συνεδρίασης της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας, σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συγκρότησης προανακριτικής επιτροπής για ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση.

Η δήλωση του Μάκη Βορίδη μετά την επιτροπή
Από την σημερινή ακρόαση της επιτροπής θεσμών αποδείχτηκε ότι ο κύριος Παππάς είναι το πρόσωπο που συμβολίζει την διαπλοκή κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου μιας παραπαίουσας κυβέρνησης.
Επεκτείνει και θεσμοθετεί την διαπλοκή σε όλα τα επίπεδα λίγο πριν το τέλος της. Αποδείχτηκε ότι φοβούνται την διαφάνεια φοβούνται τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.
Η απόρριψη του αιτήματος της ΝΔ να παραστούν οι νέοι καναλάρχες και να γίνει διεξοδικός έλεγχος του πόθεν έσχες τους ,αίτημα που στηρίχθηκε από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αποδεικνύει το πραγματικό αυταρχικό και σκοτεινό πρόσωπο μιας υπό κατάρρευση κυβέρνησης.

Ο ενορχηστρωτής του πρωτοφανούς αυτού σκανδάλου κύριος Παππάς δεν κατάφερε να απαντήσει πειστικά ούτε σε ένα ερώτημα. Αποκαλύφθηκε ότι είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την διαβλητή επιτροπή. Δεν απάντησε στις πολύ σοβαρές καταγγελίες ότι έστελνε απεσταλμένο σε καναλάρχες για να ελέγξει τα μέσα ενημέρωσης. Με ψέματα και υπεκφυγές προσπάθησε να κρύψει τις βαρύτατες προσωπικές ευθύνες του.

Η κοινωνία έχει αντιληφθεί το πρωτοφανές στήσιμο της νέας διαπλοκής που υπηρετεί τις ορέξεις της παρέας του κύριου Τσίπρα ο όποιος εκφυλίζει κάθε μέρα και περισσότερο τους θεσμούς και τις λειτουργίες του κράτους.
Οι μάσκες όμως έπεσαν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...