Κοινωνία

Αυστραλία: 14χρονος κολυμπούσε αμέριμνος όταν του επιτέθηκε κροκόδειλος (βίντεο)


Πανικό προκάλεσε ένας κροκόδειλος στη Δυτική Αυστραλία. Ενας 14χρονος κολυμπούσε αμέριμνος με την οικογένειά του σε ποτάμι όταν του επιτέθηκε ο κροκόδειλος. Η οικογένεια δεν είχε καταλάβει ότι για αρκετή ώρα κολυμπούσαν μαζί με το ερπετό. «Ένιωσα κάτι να με χτυπάει στα πόδια και νόμιζα ότι με κλωτσάνε τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας.

Ο 14χρονος μάλιστα, σε μια από τις βουτιές του, κατάφερε να καταγράψει τον κροκόδειλο να κολυμπάει ακριβώς δίπλα τους. «Κολυμπούσα όταν αισθάνθηκα κάτι να είναι δίπλα μου», είπε ο έφηβος.

Το παιδί κατάφερε να ξεφύγει από τα δόντια του ερπετού με ελαφρά τραύματα στον αγκώνα και στο στομάχι. Μεταφέρθηκε τελικά σε κοντινό νοσοκομείο όπου το χορηγήθηκαν αντιβιοτικά και είναι καλύτερα στην υγεία του, αλλά σοκαρισμένος.

https://www.youtube.com/embed/fOXoNLMeiWQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...