Κοινωνία

Αυστρία: «Ασημένια» η Χατζηλιάδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε

Με το μετάλλιο της Ελενας Χατζηλιάδου να λάμπει γύρω από το λαιμό της, η ελληνική αποστολή επέστρεψε από την Αυστρία όπου ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών, Γυναικών

Η δεύτερη θέση της Χατζηλιάδου στα +68κ. kumite ήταν το highlight της παρουσίας της Ελλάδας στο Λιντς, που χαρακτηρίζεται ως απολύτως επιτυχημένη. Το ασημένιο μετάλλιο έφερε τη χώρα μας στην 9η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, σηματοδοτώντας λαμπρό μέλλον για το ελληνικό καράτε ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Eξαιρετική ήταν και η εμφάνιση του Πάρη Κλέβαρ στο Kata με την 11η θέση μεταξύ 79 αθλητών, καθώς επίσης και στο Kumite του Νίκου Γιδάκου (-67κ.), της Βίκυς Πανετσίδου (-68κ.).

Πολύτιμες εμπειρίες αποκόμισαν η Τζωρτζίνα Ξένου στο Kata γυναικών καθώς και στο Kumite οι Γιώργος Τζάνος (-84κ.), Σπύρος Μαργαριτόπουλος (+84κ.), Νίκος Κοσμάς (-75κ.), το ομαδικό Kata γυναικών με τις αδελφές Θεοδώρα και Μαργαρίτα Κολινάκη και την Αλεξάνδρα Παππά, και το αντίστοιχο Kumite με τις Χατζηλιάδου, Καβακοπούλου, Κουδουνάκου, Πανετσίδου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ