Κοινωνία

Απόφαση-σταθμός για την περιουσία της οικογένειας Μαρινόπουλου

Απόφαση για προσωρινή δέσμευση της ατομικής περιουσίας των μελών της οικογένειας Μαρινόπουλος και συγκεκριμένα των Λεωνίδα, Στέφανου και Παναγιώτη Μαρινόπουλου εξέδωσε o Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών.
Ο Δικηγόρος των προμηθευτών Νίκος Αγαπηνός δήλωσε ότι «πρόκειται για απόφαση-σταθμό και είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί σηματοδοτεί την ευθύνη των μελών της της οικογενείας Μαρινόπουλος»

Η ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρείας Αγαπηνός:

«Μετά από αίτημα της Δικηγορικής Εταιρίας Νίκος Αγαπηνός, χορηγήθηκε σήμερα Προσωρινή Διαταγή από τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Αθηνών με αντικείμενο την μη μεταβολή της νομικής και πραγματικής κατάστασης της ακίνητης περιουσίας των μελών της οικογένειας Μαρινόπουλος και συγκεκριμένα των Λεωνίδα, Στέφανου και Παναγιώτη Μαρινόπουλου.

Η ανωτέρω απόφαση του Δικαστηρίου είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί σηματοδοτεί την ευθύνη των μελών της της οικογενείας Μαρινόπουλος με την ατομική τους περιουσία με την ιδιότητα των μετόχων που άσκησαν κυριαρχική επιρροή στην εταιρία για τις ακάλυπτες επιταγές που εξέδωσαν τα μέλη του ΔΣ κατ’ εντολή τους

Η απόφαση διέσπασε το καταρχήν ανεύθυνο του μετόχου με την ατομική του περιουσία για τα εταιρικά χρέη με την νομική βάση της αδικοπρακτικής ευθύνης των μετόχων στην οποία στηρίχθηκαν οι αιτήσεις μας.

Πρόκειται για τέσσερεις αποφάσεις «σταθμό» και ήδη η εταιρία μας προχωράει άμεσα στις νόμιμες διαδικασίες για την υλοποίηση του περιεχομένου των ανωτέρω Προσωρινών Διαταγών».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...