Πολιτική

Απίθανες απόψεις Γεροβασίλη: "Ποια εκτροπή είδατε πουθενά τανκς;"

Σκληρή πολιτική αντιπαράθεση που συνήθως εμφανίζεται σε περίοδο πριν τη διεξαγωγή των εκλογών διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας ανάμεσα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο με αφορμή τις πρωτοφανείς επιθέσεις της κυβέρνησης σε λειτουργούς της Δικαιοσύνης και σε δηλώσεις του στη συνέχεια έκανε λόγο για παρακμή και υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών λέγοντας ότι μοναδική λύση είναι οι εκλογές.

«Επανέλαβα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον προβληματισμό μου για την υπονόμευση και των δημοκρατικών θεσμών. Του εξήγησα γιατί για τη Νέα Δημοκρατία η μόνη λύση είναι οι εκλογές το συντομότερο δυνατόν» ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου.

Σε πραγματικό χρόνο αλλά με εμφανή ειρωνική διάθεση απάντησε η Όλγα Γεροβασίλη η οποία την ώρα των δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη βρισκόταν στο τηλεοπτικό στούντιο του ΣΚΑΪ.

Η κυρία Γεροβασίλη, μάλιστα, «μετέφρασε» τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη χρησιμοποιώντας τον όρο δημοκρατική εκτροπή (παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός της ΝΔ δεν μίλησε για δημοκρατική εκτροπή).

«Μιλά για δημοκρατική εκτροπή σαν να βγήκαν τα τανκς στη χώρα. Εγώ θα επρεπε να μιλάω γι' αυτό γιατί η ΝΔ βάζει εμπόδια στην εφαρμογή του Συντάγματος» είπε η κυρία Γεροβασίλη.

Όσο για το αίτημα για εκλογές, η κυβερνητική εκπρόσωπος το χαρακτήρισε ως «εκτός τόπου και χρόνου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...