Κοινωνία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αιματηρό επεισόδιο στους Αμπελόκηπους- Νεκρός από πυροβολισμούς, «μια ανάσα» από τη ΓΑΔΑ- Εμπλέκεται συνταξιούχος αστυνομικός! (βίντεο)


Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας συνταξιούχους αστυνομικός πυροβόλησε κατά ενός ατόμου στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπαιδίου λίγο μετά τις 5:30 μμ.

Ο άνδρας έπεσε νεκρός  δύο στενά μακριά από το κτίριο της ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους που τον πλησίασαν πάνω σε μοτοσυκλέτα και τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας που δέχθηκε τα πυρά πιθανότατα είναι νεκρός.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άντρες αντάλλασαν πυροβολισμούς, με τους περαστικούς να τρέχουν να σωθούν από τις σφαίρες.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι  ο πρώην αστυνομικός έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του, πήρε το όπλο του, επέστρεψε και πυροβόλησε τρεις φορές τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου, ο οποίος κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει το δράστη, ο οποίος, εκτός από απόστρατος αστυνομικός είναι και πρώην υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία.

Το θύμα ήταν ιδιοκτήτης γυμναστηρίου και είχε προηγηθεί άγριος καυγάς με τον δράστη, ο οποίος πήγε σπίτι του και επέστρεψε με το όπλο, πυροβολώντας τρεις φορές εναντίον του θύματος. έχει υποκύψει στα τραύματά του.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ ισχυρές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές δυο άνδρες πριν από λίγο στους Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δυο έβγαλε πιστόλι και τραυμάτισε σοβαρά τον δεύτερο μετά από διαπληκτισμό

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των δύο είναι συνταξιούχος αστυνομικός.

https://www.youtube.com/embed/EJE952yNQ5M

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...