Κοινωνία

Nέα στοιχεία για την εξαφανισμένη φοιτήτρια: Πήρε μαζί της 20.000 ευρώ

Σε Περιστέρι και Παλαιό Φάληρο, στις δυο αυτές περιοχές όπου εντοπίστηκε τελευταία φορά το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της Μαρίας Νέστορα επικεντρώνονται οι έρευνες τόσο του πατέρα, όσο και των αστυνομικών αρχών, που εξετάζουν αυτή τη μυστηριώδη υπόθεση εξαφάνισης.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας 48 ώρες και αφού είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της από τη μητέρα της, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση διαπίστωσαν πως το τελευταίο τηλεφώνημα που δέχτηκε η 27χρονη το βράδυ της εξαφάνισής της ήταν από τη μητέρα της ενώ το στίγμα του κινητού τηλεφώνου που κρατά στα χέρια της η Μαρία εντοπίστηκε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Λίγες ώρες μετά από αυτό το τηλεφώνημα στο οποίο η Μαρία είπε στη μητέρα της: «Μαμά είμαι καλά εδώ που βρίσκομαι, μην ανησυχείς καληνύχτα» η αστυνομία εντοπίζει στίγμα του κινητού τηλεφώνου στην περιοχή του Περιστερίου.

Ο εντοπισμός του κινητού τηλεφώνου έγινε από τις αρχές μετά την άρση του τηλεφωνικού που είχαν ζητήσει οι γονείς από την Εισαγγελία δυο ημέρες μετά την εξαφάνιση της κόρης τους, από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της οικογένειας, η 27χρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ δεν έφυγε με «άδεια» χέρια από το σπίτι. Όπως είπε στην αστυνομία η κόρη του δεν πήρε μαζί της ρούχα και προσωπικά αντικείμενα αλλά ένα σημαντικό χρηματικό ποσό της τάξεως των 20.000 ευρώ. Γεγονός που ερευνάται από την αστυνομία.

Την ίδια ώρα ο πατέρας της Μαρίας Νίκος, συνεχίζει να βρίσκεται στην Αθήνα και να περνάει καθημερινά το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος προκειμένου να ενημερωθεί για τις έρευνες.

Όπως είπε ο ίδιος στο protothema.gr «είχαμε στείλει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της κόρης μου σε ειδικούς τεχνικούς στην Ολλανδία με τη βοήθεια της αστυνομίας, οι οποίοι έσπασαν τον κωδικό και αποκρυπτογράφησαν τα στοιχεία του υπολογιστή. Οι τεχνικοί διαπίστωσαν ότι η κόρη μου δεχόταν απειλητικά μηνύματα από χάκερς. Δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες γιατί πιστεύω ότι είναι ζωντανή και εάν ακούει όλα αυτά θα φοβάται ακόμη περισσότερο να εμφανιστεί» είπε και πρόσθεσε: «η γυναίκα μου βρίσκεται στην Ουκρανία και κλαίει μέρα νύχτα και εγώ εδώ ολομόναχος προσπαθώ να βρω την κόρη μου».

Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται σε μαρτυρίες αλλά και στους γνωστούς που είχε η 27χρονη κοπέλα ώστε να διαπιστωθεί εάν κάποιος από αυτούς γνωρίζει κάποιο σημαντικό στοιχείο. Παράλληλα εξετάζεται με προσοχή μαρτυρία γείτονα που ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό η κοπέλα παρακολουθούνταν από έναν άνδρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...