Αρχείο

EKTAKTO: Κόκκινος συναγερμός από τον Β.Πούτιν - Αγώνας δρόμου για να σωθεί η ζωή του Ν.Τραμπ

Email που αποκαλύφθηκαν από τον ιστότοπο wikileaks  αποκαλύπτουν ότι η αποκαλούμενη οργάνωση των  ελίτ της ΝΤΠ  με την ονομασία «Bohemian Grove» θα προσπαθήσει να δολοφονήσει τον Ν. Τράμπ ενώ έχουν γίνει ήδη απόπειρες κατά της ζωής του σύμφωνα με δημοσίευμα .

Οι ρωσικές  υπηρεσίες πληροφοριών εξωτερικού (SVR)  ενημέρωσαν τον Β.Πούτιν με τον πρόεδρο της Ρωσίας να δίνει διαταγή για την έκδοση «International Alert» προειδοποιώντας ότι ο προεδρικός υποψήφιος Ν.Τράμπ κινδυνεύει  από το καθεστώς Ομπάμα-Κλίντον.

Τα μέλη αυτής της αποκρυφιστικής οργάνωσης που αποτελείται από σημαίνοντα πρόσωπα πολιτικά πρόσωπα όλων των κατηγοριών «αγωνίζεται να ακυρώσει  όλες τις πιθανότητες να εκλεγεί πρόεδρος ο Τράμπ τον Νοέμβριο» .

Πρόκειται για μια «μυστική κοινωνία» με το όνομα «Bohemian Grove» που έχει έδρα  στην απομακρυσμένη περιοχή του Monte Rio στην Καλιφόρνια, η οποία  χρησιμεύει ως τόπος συνάντησης για τους ισχυρούς πολιτικούς και πλούσιους επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι μέλη της «κοινωνίας των ελίτ των ΗΠΑ».  Η ετήσια μυστική συνάντηση λαμβάνει χώρα για δύο εβδομάδες κάθε Ιούλιο.

Μέσα σε όλα αυτά σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα ήρθε στην δημοσιότητα έκθεση των μυστικών υπηρεσιών, στην οποία υπενθυμίζεται ότι   στις 18 Ιουνίου ένας Αμερικανός πολίτης με το όνομα «Μάικλ  Σάνφορντ» προσπάθησε να δολοφονήσει τον Ν.Τραμπ στο Λας Βέγκας και την  Νεβάδα,κατά την διάρκεια προεκλογικής διαδικασίας, αλλά συνελήφθη από τις αμερικανικές αρχές .

Η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών εξωτερικού (SVR) , τονίζει ότι το συγκεκριμένα άτομο  συνδέεται τόσο με τις αμερικανικές στρατιωτικές υπηρεσίες , όσο και με την και της CIA , αλλά και με την βρετανική αντίστοιχη υπηρεσία ΜΙ6.

Στην καταγγελία πέντε σελίδων που κατατέθηκε από αμερικανικές ομοσπονδιακές αρχές κατά του Michael Sanford μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ, η έκθεση αυτή συνεχίζει, ανακαλύφθηκε η κατοχή του στην οικία του  ενός πιστολίου των 9 χιλιοστών τύπου  Glock.

Ο δράστης , πλησίασε στο Λας Βέγκας έναν αστυνομικό με το όνομα  AMEEL Jacob κατά την διάρκεια της  προεκλογικής συγκέντρωσης λέγοντας του , ότι ήθελε να πάρει αυτόγραφο από τον υποψήφιο πρόεδρο Ν.Τράμπ , και στη συνέχεια προσπάθησε να πάρει το όπλο του αστυνομικού για να σκοτώσει τον Αμερικανό πολιτικό.

Ο Sandford είπε ότι  σχεδίαζε  να σκοτώσει τον Τράμπ εδώ και  ένα χρόνο, αλλά αποφάσισε να δράσει σε αυτή την περίπτωση, επειδή "τελικά αισθάνθηκε βέβαιος για την προσπάθεια αυτή» και ότι «αν ήταν έξω ξανά , θα προσπαθούσε  ξανά».

Ο δράστης  αντιμετωπίζει μέχρι και 30 χρόνια στη φυλακή για την απόπειρα  του να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ, και για αυτό ,  ο Πρόεδρος Πούτιν ήταν  «εμφανώς ταραγμένος» όταν άκουσε αυτή την εβδομάδα ότι επετράπη στον επίδοξο δολοφόνο από το καθεστώς Ομπάμα-Κλίντον να επικαλεστεί ενοχή  για  δευτερεύουσες κατηγορίες « παράνομος μετανάστης και  κατοχή πυροβόλου όπλου, διατάραξη κοινής ησυχίας» για τα οποία η ποινή του θα είναι λιγότερο από 2 χρόνια,  στο πλαίσιο του Προγράμματος Διεθνών Κρατουμένων,  και την   μεταφορά του σε ένα βρετανική φυλακή .

Κατά τον Πρόεδρο Πούτιν,  το καθεστώς Ομπάμα-Κλίντον έχει στοχοποιήσει την  ζωή του Ν.Τράμπ .

Για αυτό έδωσε εντολή στον Ντμίτρι Κισίλωβφ ,  έναν από τους πιο σεβαστούς δημοσιογράφους που  διορίστηκε από τον Πρόεδρο Πούτιν  να διευθύνει το  διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Rossiya Segodnya (Sputnik News), να δημοσιοποιήσει ότι η ζωή του Αμερικανού  υποψηφίου είναι σε άμεσο κίνδυνο.

 

https://youtu.be/GLeIxP8onVc

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ