Πολιτική

Χ.Κλίντον: Γιατί δεν έπρεπε να παίξει το «I feel good» στην ομιλία της (ΒΙΝΤΕΟ)


Επέστρεψε δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα, ωστόσο, ότι κι αν κάνει η Χίλαρι Κλίντον μπαίνει στο μικροσκόπιο. Τελευταίο «ατόπημα» της, το πασίγνωστο τραγούδι «I feel good» (Αισθάνομαι καλά) στην τελευταία της ομιλία στη Βόρεια Καρολίνα.

«Νιώθω υπέροχα» δήλωσε η ίδια κατά τη διάρκεια της ομιλίας της μιμούμενη το τραγούδι του James Brown. Ωστόσο, τα πρώτα σχόλια στα social media, επισήμαναν την ειρωνεία της υπόθεσης: Ο James Brown πέθανε το 2006 από πνευμονία!

Έτσι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για άλλη μία «γκάφα» της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ. «Ένα ακόμα παραπάτημα, η Χίλαρι επανέρχεται με το τραγούδι του James Brown “I Feel Good”. Δυστυχώς, ο James Brown πέθανε από πνευμονία. Περίεργη επιλογή» έγραψε χαρακτηριστικά ένας από τους χρήστες του twitter.

H ομιλία αυτή της Χίλαρι Κλίντον είναι η πρώτη έπειτα από την 11η Σεπτεμβρίου όπου η ίδια έφυγε από την εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης, ημιλιπόθυμη.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/embed/cJLZYq5CmiQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...