Πολιτική

Τo βίντεο-πρόκληση της Ζωής Κωνσταντοπούλου! Σε ποιους επιτίθεται


Με ένα νέο βίντεο– σποτ στο οποίο μια νεαρή κοπέλα επιτίθεται στην «παρανομία των κυβερνώντων» η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί σε συνέντευξη τύπου εφ»όλης της ύλης.

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» θα μιλήσει στην συνέντευξη για τις Γερμανικές οφειλές, τις υποθέσεις της ΕΛΣΤΑΤ, το ΔΝΤ, το Δημόσιο Χρέος και τη Siemens, όπως προαναγγέλλει στο βίντεο της.

Μετά το γνωστό video-κάλεσμα της πρώην προέδρου της Βουλής, στην ταράτσα των γραφείων του κόμματος της, το νέο σποτ, γυρισμένο και πάλι από κινητό, δείχνει ένα νέο κορίτσι να μιλάει από την Πολυτεχνειούπολη, «για τις υποθέσεις, στις οποίες η Κυβέρνηση εγκαταλείπει το δημόσιο συμφέρον».

Το βίντεο κλείνει με τη φωνή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, να προαναγγέλλει κάτι «μεγάλο» και να δηλώνει ότι θα μιλήσει «ως δικηγόρος, για την πολιτική και ως πολιτικός για τη δικαιοσύνη».

https://www.youtube.com/embed/rL5u5jIG8xQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...