Κόσμος

Τoυς ξεφτύλισε! Ρώσος αστυνομικός αψηφά τζιχαντιστές λίγο πριν τον εκτελέσουν (Βίντεο)


Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο ένας Ρώσος αστυνομικός απειλείται με όπλο από ισλαμιστές αντάρτες που του ζητούν να πει στους συναδέλφους του να τα παρατήσουν «στον αέρα»- και αυτός τους αψηφά.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Russia Today, πρόκειται για τον 31χρονο Μάγκομεντ Νουρμπαγκάντοφ, ο οποίος υπηρετούσε στο ταραγμένο Νταγκεστάν. Στις 10 Ιουλίου, ομάδα τεσσάρων μαχητών που βρισκόταν σε ένα δάσος έπεσε πάνω στον ίδιο και τον ξάδελφό του, Αμπντουρασίντ.

Όταν τους έψαξαν, βρήκαν τα αστυνομικά χαρτιά του Μάγκομεντ και τους εκτέλεσαν και τους δύο, καταγράφοντας τους φόνους σε βίντεο που ανέβασαν σε ισλαμιστικές ιστοσελίδες. Ωστόσο, δεν έδειξαν το πλήρες βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε λίγο αργότερα, καθώς οι ισλαμιστές δεν είχαν ούτε αυτοί καλό τέλος:

Το πλήρες βίντεο βρέθηκε στα κινητά των δραστών, αφού κάποιοι από αυτούς σκοτώθηκαν, μαζί με άλλους μαχητές, σε δύο επιχειρήσεις των δυνάμεων ασφαλείας.

https://www.youtube.com/embed/AFMtY0dsuSU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...