Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέο επεισόδιο στη ΔΕΘ κατά Α.Τσίπρα - Ξεχειλίζει η οργή του κόσμου - «Δεν έχω να πάρω φάρμακα! Δεν ντρέπεστε;» - Τον πήραν "σηκωτό" οι άντρες της ασφάλειας [βίντεο]


UPD 15.30 Ξεχειλίζει η οργή του κόσμου εναντίον της κυβέρνησης. Μετά το πρώτο επεισόδιο εναντίον του Α.Τσίπρα, ένας άνδρας, που έχασε τα χρήματά του όταν έγινε το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, ήταν εκεί και θέλησε να πλησιάσει τον πρωθυπουργό.

Ο άνδρας απομακρύνθηκε φωνάζοντας και δεν ηρέμησε ούτε όταν πια τον έβγαλαν από το χώρο της έκθεσης. Γύρω από τον Α.Τσίπρα έχει στηθεί ένα φρούριο κυριολεκτικά.

Ο άνδρας φώναξε έξαλλος προς τον Α.Τσίπρα:

«Εγώ δούλεψα για σένα είμαι παθών, μικροομολογιούχος του ελληνικού δημοσίου! Με καταστρέψανε εμένα! 50 χρόνια δούλευα, δεν έχω να πάρω φάρμακα, εσείς δεν ντρέπεστε; Τον πατέρα σας να τον πάτε στα κρατητήρια; Ντροπή σας!».

Νωρίτερα, όταν ο πρωθυπουργός έφτασε στο εργοτάξιο του Μετρό για να επιθεωρήσει τα έργα, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος υαλικών είχε σηκώνει πανό για να διαμαρτυρηθεί για το... Μετρό.

"Kύριε πρωθυπουργέ τι θα κάνατε για μας τους επαγγελματίες που μας έχει καταστρέψει το μετρό;". Ο Ζαφείρης Τζούτζιας, από το 2009 αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα λόγω των εργοταξίων και μια αποζημίωση που του είχε τάξει η κυβέρνηση επί υπουργίας Χρυσοχοΐδη, δεν την έχει πάρει ποτέ.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ενα επεισόδιο σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Ενας πολίτης πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα, για να τον ρωτήσει απλά γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά οι άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν και τον έβγαλαν «σηκωτό» από τον χώρο.

Το επεισόδιο είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο: Φοβούνται και το παραμικρό, τρέμουν στην ιδέα μιας εξέγερσης των πολιτών και μάλιστα επί κυβέρνησης Αριστεράς.

Σε κάθε του βήμα στη Θεσσαλονίκη βρισκόνται δεκάδες άνδρες της ασφάλειας του Τσίπρα. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι ότι για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2015 που έγινε πρωθυπουργός, πρώτη φορά στήθηκε τέτοιο... φρούριο γύρω από τον Τσίπρα.

Και παρά το επεισόδιο με τον πολίτη νωρίς το μεσημέρι σε περίπτερο της ΔΕΘ, η ασφάλεια του αμέσως τον... πήρε «σηκωτό».

Ηταν η στιγμή που ο κ. Τσίπρας και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Αρκάντι Ντβορκόβιτς είχαν στηθεί μπροστά στους φωτογράφους και τις κάμερες, κάνοντας δηλώσεις, πριν κόψουν την κορδέλα για να εγκαινιάσουν το ρωσικό περίπτερο στην έκθεση.

Ξαφνικά ένας άνδρας έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τον Ελληνα πρωθυπουργό, ρωτώντας τον γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά η ασφάλεια τον σταμάτησε ενώ ο κ. Τσίπρας αρχικά προσπάθησε να μείνει ατάραχος και στη συνέχεια γέλασε προφανώς από αμηχανία.

«Στον φίλο μας θα εξηγήσω αργότερα, ήθελε να με ρωτήσει γιατί δεν συνεργάστηκς με τον Σαμαρά. Αυτά συμβαίνουν», είπε ο πρωθυπουργός για το περιστατικό.

Νωρίτερα, τον κ. Τσίπρα είχε υποδεχθεί στη ΔΕΘ η μπάντα του Γ΄ Σώματος Στρατού, η οποία έπαιξε μέχρι και Pink Floyd, με τον πρωθυπουργό να δείχνει να απολαμβάνει τη μουσική.

Στο Περίπτερο της «Αττικό Μετρό» ο πρόεδρος της Γιάννης Μυλόπουλος έδειξε στον πρωθυπουργό ένα βαγόνι και ο κ. Τσίπρας αστειεύτηκε λέγοντας του: «Το πρωί πήγαμε στο έργο του Μετρό, πότε πρόλαβες και το έφερες το βαγόνι;».

Φωτογραφία seleo.gr

Φωτογραφίες: sooc, Bίντεο: voria.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...