Κοινωνία

Το ξύλο της ζωής του έφαγε ένας συνταξιούχος από έναν εκατομμυριούχο γιατί απλά τον προσπέρασε (βίντεο)


Απίστευτες σκηνές κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο σπίτι ενός συνταξιούχου στη νότιο Λονδίνο, όταν ένας εκατομμυριούχος μοτοσικλετιστής εισέβαλε στον κήπο του και άρχισε να τον χτυπά βάναυσα.

Σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος στην αστυνομία, ο εκατομμυριούχος μοτοσικλετιστής εκνευρίστηκε όταν ο συνταξιούχος πέρασε μπροστά του με το αυτοκίνητό του και αποφάσισε να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι του.

Ο ηλικιωμένος άφησε το αυτοκίνητό του στον κήπο του σπιτιού του, όταν ξαφνικά ο επιχειρηματίας εισέβαλε και χωρίς να του εξηγήσει άρχισε να τον γρονθοκοπεί και να τον κλωτσά, μέχρι να πέσει στο έδαφος.

Ο 51χρονος Catleugh Hutchinson ισχυρίστηκε πως ο ηλικιωμένος Jeremy Lyons σταμάτησε απότομα σε μια διασταύρωση, για να αποφύγει τη σύγκρουση, πράγμα που έθεσε και κίνδυνο τη ζωή του μοτοσικλετιστή.

Ο συνταξιούχος κατέφυγε στο σπίτι του για να αποφύγει τον καβγά, ωστόσο ο μοτοσικλετιστής τον ακολούθησε και τον ξυλοφόρτωσε, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση και καταπάτηση περιουσίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...