Κοινωνία

Τι συνέβη στο αιματοβαμμένο δωμάτιο: Έγκλημα ή αυτοκτονία σε ξενοδοχείο της Αττικής;

Ένα ανατριχιαστικό θέαμα αντίκρισαν οι καμαριέρες σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στο Μάτι Αττικής.

Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν όταν ανοίγοντας την πόρτα ενός από τα δωμάτια, βρήκαν μια λίμνη αίματος κι ένα δεμένο σχοινί σε σχήμα θηλιάς, ενώ ο ένοικος του δωματίου, ένας άντρας Πολωνικής καταγωγής ήταν εξαφανισμένος.

Οι υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά με το δωμάτιο όπου έμενε ο 40χρονος άνδρας, ξεκίνησαν όταν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου διαπίστωσαν πως είχαν δυο ολόκληρες ημέρες να τον δουν.

Για το περιστατικό, έχει ξεκινήσει έρευνες η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής και η Europol, ώστε να ενημερωθεί με τη σειρά της και η Πολωνική αστυνομία, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες, δίνοντας στοιχεία στις Ελληνικές αρχές.

Περίεργη συμπεριφορά…
Στις καταθέσεις που έδωσαν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου στην αστυνομία, ανέφεραν πως ο Πολωνός είχε αψυχολόγητη συμπεριφορά, ενώ ήταν εμφανές πως αντιμετώπιζε κάποια ψυχολογικά προβλήματα, ίσως και κάποια μορφή κατάθλιψης.

Τα ευρήματα στο δωμάτιο
Στο μονόκλινο του 40χρονου άνδρα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κάποια προσωπικά έγγραφα του αλλοδαπού, αλλά και κάποιες ιατρικές εξετάσεις γραμμένες στην Πολωνική γλώσσα. Επίσης σε ένα κάδο σκουπιδιών σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, ανακάλυψαν βρήκαν μια ανδρική ζώνη και σχισμένα έγγραφα τα οποία ήταν επίσης γραμμένα στα Πολωνικά.

Τι λένε οι Αρχές
Δεν αποκλείεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία, ο 40χρονος άνδρας να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, και να προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρχικά με βρόγχο. Όταν δεν τα κατάφερε, εικάζεται πως έκανε νέα αιματηρή απόπειρα, κόβοντας τις φλέβες του και στη συνέχεια φεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...