Κοινωνία

Τα τατουάζ πρόδωσαν τον δράστη του ξυλοδαρμού του Διοικητή της Τροχαίας

Τα τατουάζ που είχε στα χέρια και αποκαλύφθηκαν τη στιγμή που έπαιζε με το πηλήκιο του αστυνομικού, είναι το στοιχείο που πρόδωσε τον 22χρονο δράστη της επίθεσης στο Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, Γεώργιο Διαμαντόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας ερεύνησαν όλες τις κάμερες στις πιθανές διαδρομές που ήταν δυνατόν να είχε ακολουθήσει ο δράστης, έπειτα από την αναίτια επίθεση που πραγματοποίησε στο Διοικητή της Τροχαίας.

Εκτός από το υλικό που είχαν στην διάθεση τους και αφορούσε την στιγμή της επιθέσης, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κι άλλο ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο φερόμενος δράστης του ξυλοδαρμού να φορά το πηλήκιο που είχε κλέψει από το ξυλοκοπημένο αξιωματικό και να χαριεντίζεται με τους φίλους του, μπροστά στην βιτρίνα καταστήματος.

Παράλληλα από αυτό το βίντεο το οποίο ναι μεν έχει ευκρίνεια πλην όμως δεν φαίνεται το πρόσωπο του νεαρού, οι αστυνομικοί κατάφεραν να απομονώσουν τα τατουάζ που έχει στα χέρια του ο 22χρονος και με δεδομένο το γεγονός πως το ίδιο πρόσωπο το περασμένο Φεβρουάριο είχε συλληφθεί κατηγορούμενο για συμμετοχή σε ομάδα ατόμων που προκαλούσε επεισόδια σε γήπεδα και συγκεντρώσεις είχαν “σημάνει” και τα τατουάζ που είχε και τα είχαν περάσει στο αρχείο σεσημασμένων.

Μέσω λοιπόν της αναζήτησης που πραγματοποίησαν σε αυτό το αρχείο διαπίστωσαν πως ακριβώς ίδια τατουάζ είχε και το άτομο που φέρετε να ξυλοκόπησε το Διοικητή τις Τροχαίας και σίγουρα δεν ήταν απλή σύμπτωση η απόλυτη ομοιότητα στα τατουάζ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ