Κοινωνία

Σύρος: Αυτός είναι ο καστανάς που έγινε viral στο διαδίκτυο - Η ιστορία που τον έκανε πρωταγωνιστή στα social media

Ο Γιάννης Βέργος είναι τις τελευταίες ώρες κεντρικό θέμα συζήτησης στα social media. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση...
Ένα φωτεινό παράδειγμα τιμιότητας αποτελεί o βιοπαλαιστής που βρήκε μια τσάντα με 3.450 ευρώ. Eίναι μεροκαματιάρης που χειμώνα - καλοκαίρι παλεύει είτε έχει κρύο είτε ζέστη πουλώντας ψημένο καλαμπόκι και ζεστά κάστανα!

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βέργος πριν από λίγες ημέρες βρήκε στο παρκινγκ στο Νησάκι πάνω σ’ ένα παγκάκι, μια τσάντα η οποία όταν άνοιξε, διαπίστωσε έκπληκτος πως έκρυβε χρήματα.

Εκτός απο τα 3.450 ευρω, είχε ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι με κάρτες. Ωστόσο, δεν σκέφτηκε ούτε δευτερόλεπτο, να τα κρατήσει, περιμένοντας μήπως ο κάτοχος της τσάντας επιστρέψει στο σημείο και την αναζητήσει. Ο κύριος Βέργος περίμενε για λίγα λεπτά στο σημείο και τελικά πήρε τον δρόμο για να πάει στο αστυνομικό τμήμα.

Ωστόσο λίγα μέτρα πιο κάτω εμφανίστηκε κάποιος κύριος που ισχυριζόταν οτι ήταν δική του. Τελικά ο κ. Βέργος του ζήτησε να καλέσει στο τηλέφωνο που είχε η τσάντα, προκειμένου να τον πείσει. Μια πράξη αλτρουισμού, με τον κ Βέργο να μην δέχεται ούτε καν τα εύρετρα. Αυτές οι πράξεις αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και ελπίδα για το αύριο της πατρίδας μας.

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Καθώς πριν απο μερικά χρόνια ο κ. Βέργος είχε βρει ένα πορτοφόλι μιας φοιτήτριας με 700 ευρώ που επίσης το παρέδωσε!

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Πηγή: cyclades24.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ