Κόσμος

Συναγερμός στις ΗΠΑ – Πυροβολισμοί με 8 τραυματίες στη Βαλτιμόρη- Ένοπλος άνδρας στο Civic Center στο Σαν Φρανσίσκο

Τρόμος στην ανατολική Βαλτιμόρη με την αστυνομία να αναζητεί τρεις ενόπλους, που άνοιξαν πυρ σε κεντρική λεωφόρο, τραυμάτισαν 8 άτομα μεταξύ των οποίων και ένα 3χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας της Βαλτιμόρης, Τι Τζέι Σμιθ, οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη τριών ενόπλων, των οποίων τα κίνητρα για την επίθεση αυτή δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί.

Νέος συναγερμός στις ΗΠΑ με την αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο να έχει αποκλείσει την κυκλοφορία γύρω από Civic Center εν μέσω αναφορών στο KGO-TV ότι ένας άνδρας φέρεται να κρατάει κάτι που μπορεί να είναι ένα όπλο.

Η ομάδα SWAT έχει φτάσει στη σκηνή για να χειριστεί την κατάσταση, που η αστυνομία ονομάζει «σοβαρό περιστατικό». Συν τοις άλλοις, ένας διαπραγματευτής έχει κληθεί για να βοηθήσει στην επίλυση της κατάστασης σύμφωνα με το CBS.

Άνδρας εθεάθη με ημι-αυτόματο πιστόλι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, που έως τώρα δεν έχουν κάνει κάποια αναφορά για νεκρούς ή τραυματίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...