Αρχείο

Σοκ στις ΗΠΑ! Ζόμπι η Χ.Κλίντον: Τρία εγκεφαλικά, Αλτσχάιμερ, προβλήματα στο ήπαρ και θρομβώσεις

Τρία εγκεφαλικά, Αλτσχάιμερ, προβλήματα στο ήπαρ και θρομβώσεις, γράφει στο πρωτοσέλιδό του το περιοδικό «Nation Enquirer» βάζοντας στο μικροσκόπιο την κατάσταση της υγείας της πρώην Πρώτης κυρίας των ΗΠΑ. To περιοδικό κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με το ABC NEWS και παρουσιάζει ως ζόμπι την Χίλαρι Κλίντον στο εξώφυλλό του!

Πρώην αξιωματούχος του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, αποκαλύπτει ότι η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας υπέστη δύο μίνι εγκεφαλικά κατά τη διάρκεια της θητείας στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Όπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο μας, οι αποκαλύψεις αυτές ενδεχομένως να εξυπηρετούν σκοπιμότητες που σχετίζονται με τις εν εξελίξει έρευνες του FBI...

Το περιοδικό αφιερώνει το επόμενο τεύχος του στον ιατρικό της φάκελο, τον Μπαράκ Ομπάμα και τον Μπιλ Κλίντον να καλύπτουν το κενό από τη διήμερη απουσία της στην προεδρική εκστρατεία και την όμορφη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, να αφήνει στο σπίτι το νεογέννητο για να στηρίξει τον μπαμπά της στις προεκλογική εκστρατεία.

Το δίκτυο επικαλούμενο μία ανακοίνωση από το επιτελείο της Κλίντον διευκρίνισε ότι η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί σε μία εκδήλωση για τις Αφροαμερικανίδες στην Ουάσινγκτον. Τόνισε όμως, ότι αν δεν αισθάνεται καλά, το πρόγραμμά της ενδέχεται να το αλλάξει.

Στο μεταξύ, στο επιτελείο της Χίλαρι επικρατεί έντονη νευρικότητα για τις επιπτώσεις που θα έχει στο κόμμα η περιπέτεια με την υγεία της, που στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να την οδηγήσει εκτός κούρσας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Washington Post», η υποψηφιότητα της Χίλαρι και εν συνεχεία τα προβλήματα της υγείας που απέκρυψε από τον αμερικανικό λαό ενδέχεται να κοστίσουν στους Δημοκρατικούς την Γερουσία στις εκλογές.

«Το θέμα με την υγεία της Χίλαρι αποδυναμώνει τη συνοχή του κόμματος», γράφει η αμερικανική εφημερίδα και προσθέτει:

«Όλα έδειχναν πως θα μπορούσαν να ξαναπάρουν την Γερουσία το 2016. Οι Ρεπουμπλικάνοι θα δώσουν την μάχη για 24 έδρες και οι Δημοκρατικοί για δέκα».

klinnn

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...