Αρχείο

Σοκ και δέος: Το ρωσικό υπερ-μαχητικό T-50 PAK FA "χορεύει" στον αέρα και γονατίζει το F-22 Raptor - Αυτά είναι τα όπλα του, τι λένε αναλυτές (βίντεο-εικόνες)


Του Βασίλη Καπούλα

Το Τ-50 "χορεύει" κυριολεκτικά στον αέρα όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω και προκαλεί τρόμο στις ΗΠΑ. 12 νέους πυραύλους θα παραλάβει το ρωσικό υπερ-μαχητικό με τους ειδικούς ήδη να λένε ότι το F-22 Raptor δεν θα έχει καμία ελπίδα απέναντι του.

Το 2017 θα παραλάβει έξι νέους πυραύλους, οι 4 έχουν ήδη δοκιμαστεί, και το 2020 άλλους έξι. Οι νέοι πύραυλοι αέρος-αέρος, αέρος-επιφανείας και καθοδηγούμενες βόμβες θα είναι εντελώς διαφορετικής σχεδίασης από την προηγούμενη γενιά με αυξημένη εμβέλεια, ταχύτητα και ευελιξία.

Τα όπλα του Τ-50 θα είναι τα εξής:
-KAB 500/250/ 1500

-9A1-4071K
-BRAHMOS NG
-KH-31AD/PD
-K-77M
-IZDELIE 810
-KH-38M
-KH-58USHKE
-KH-35UE
-K-74M2

Το Τ-50 θα υπερτερεί από το F-22 Raptor σε όλα τα οπλικά συστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το T-50 θα έχει τριών ειδών πυραύλων αέρος-αέρος, τους RVV-MD (μικρής εμβέλειας), RVV-SD  (μεσαίας εμβέλειας) και PBB -BD (μεγάλης εμβέλειας). Την κατασκευή τους έχει αναλάβει το σχεδιαστικό γραφείο "Vympel".

Ήδη έχουν δημιουργηθεί υπερηχητικοί πύραυλοι με ταχύτητα 4 φορές την ταχύτητα του ήχου. Τα αμερικανικά ραντάρ δεν θα προλάβουν καν να τους δουν όπως λένε....

Οι Αμερικανοί αναλυτές ήδη περνάνε από "κόσκινο" τα μαχητικά 5ης γενιάς των ΗΠΑ, Ρωσίας, Κίνας, δηλαδή τα F-22, PAK-FA και J-20.

Ο Dave Majumdar, εκδότης του "TNI's Defense", αναλύει τι θα συμβεί αν το F-22 αντιμετωπίσει το Τ-50 σε μάχη.

Ο εξειδικευμένος αναλυτής χωρίς δισταγμό λέει το αυτονόητο:

To F-22 δεν έχει καμία ελπίδα απέναντι στο Τ-50.

Ένα καλό παράδειγμα είναι η χαμηλή παρατηρησιμότητα. Το Τ-50 δίνει λιγότερη έμφαση στο συνολικό ίχνος stealth. Αντίθετα εστιάζει στην "μπροστινή υπογραφή" γνωστή ως "Pac-Man" όπου το F-22 μοιάζει ως "αράχνη". Μόνο εδώ το F-22 υπερτερεί.

Ο αναλυτής σημειώνει ότι μόλις το Τ-50 παραλάβει τις νέες μηχανές θα υπερτερεί σε αυτό το τομέα όπως και στην ευελιξία. Το Τ-50 είναι εξοπλισμένο με τρισδιάστατη καθοδήγηση ώθησης και το PAK-FA υπερτερεί σε όρους ευκινησίας.

Επιπλέον οι Ρώσοι έχουν βελτιώσει απίστευτα τα ηλεκτρονικά τους συστήματα, τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, και τα ραντάρ.

Το F-22 Raptor βασίζεται αποκλειστικά στην stealth σχεδίαση του.  Πολύ...ριψοκίνδυνο είναι αυτό αναφέρει ο εξειδικευμένος αναλυτής...

 

 
https://twitter.com/WarfareWW/status/765141990770110468

https://www.youtube.com/embed/0iSxoSp50Ek

https://www.youtube.com/embed/h08AxiE2HwU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές