Κοινωνία

Ρίγη συγκίνησης: Η στιγμή της απονομής του χρυσού μεταλλίου στον Στεφανουδάκη στο Ρίο (Βίντεο)


Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για λογαριασμό της Ελλάδας κατέκτησε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ο Μανώλη Στεφανουδάκη, ο οποίος διακρίθηκε στον ακοντισμό της κατηγορίας F53/54.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε: Είμαι πολύ χαρούμενος. Νοιώθω υπερήφανος. Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν με αυτό το χρυσό μετάλλιο. Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσαμε να ζήσουμε. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που στήριξαν την προσπάθεια. Είτε αυτοί λέγονται οικογένεια, είτε προπονητές, είτε ο απλός κόσμος. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας και ειδικά τον ΟΠΑΠ που στήριξε την Παραολυμπιακή Επιτροπή αλλά και την ομοσπονδία προκειμένου να κάνει πραγματικότητα το όνειρο όλων των παιδιών που βρισκόμαστε εδώ στο Ρίο. Πιστεύω ότι τα χρυσά μετάλλια δεν θα σταματήσουν εδώ. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές σε αυτούς τους Παροαλυμπιακούς Αγώνες. Νοιώθω ότι δεν θα υπάρχει... ταβάνι με τις ελληνικές πρωτιές στη διοργάνωση της Βραζιλίας»

Με το μετάλλιο που κατέκτησε στο Ρίο ο Μανώλης Στεφανουδάκης έφτασε τα δύο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες καθώς στο Λονδίνο είχε αναδειχθεί χάλκινος παραολυμπιονίκης.

https://www.youtube.com/embed/zMIg8NQl6X0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...