Κοινωνία

Πάτρα – Τώρα! Φωτιά σε έκταση μέσα στο Πανεπιστήμιο - Απειλείται η Ιατρική Σχολή

22.30: Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής και της πυρασφάλειας του Πανεπιστήμιου Πατρών, έσβησαν πριν από λίγο η φωτιά που εκδηλώθηκε. Μάλιστα, όπως πληροφορείται το thebest.gr, εκδηλώθηκαν δυο εστίες ταυτόχρονα, μία έξω από το Συνεδριακό Κέντρο του ΑΕΙ και μια έξω από την Ιατρική Σχολή.

«Το γεγονός αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Οι φωτιές εκδηλώθηκαν χωρίς να φυσάει και χωρίς να υπάρχουν ξερά χόρτα και φύλλα στα σημεία αυτά. Αυτό και μόν το γεγονός προκαλεί εντύπωση. Εμείς σε κάθε περίπτωση παρακολουθούμε την κατάσταση», δηλώνει μιλώντας στο thebest.gr, η Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Πάτρας Βενετσάνα Κυριαζοπούλου.

Φωτιά σε έκταση στο Πανεπιστήμιο του Ρίου εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε χώρο δίπλα από την Ιατρική Σχολή. Επί τόπου σπεύδουν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άνδρες, ενώ έχει κινητοποιηθεί και ο μηχανισμός του Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες, που επικοινώνησαν με το thebest.gr, η φωτιά απειλεί τα κτίρια της Ιατρικής Σχολής, ενώ κάτω από το δρόμο του Πανεπιστημίου υπάρχουν καταστήματα και σπίτια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...