Κοινωνία

Ο «Μπέντζαμιν Μπάτον» του Μπαγκλαντές (εικόνες)

Βαθιές ρυτίδες, βαθουλωμένα μάτια, σώμα που μοιάζει να συρρικνώνεται και πολλή τριχοφυΐα στο σώμα. Θα μπορούσε να είναι η περιγραφή κάποιου ανθρώπου μεγάλης ηλικίας αλλά είναι η εικόνα ενός νεογέννητου αγοριού από το Μπαγκλαντές, που θυμίζει τον Μπέντζαμιν Μπάτον της ομώνυμης ταινίας.

Οι γιατροί έμειναν εμβρόντητοι όταν αντίκρυσαν το «γερασμένο» αγόρι και εκτιμούν πως η αιτία της κατάστασής του αυτής είναι η προγηρία που προκαλεί ταχύτατη γήρανση.

«Δεν μοιάζει καθόλου με νεογέννητο, η εικόνα του παραπέμπει σε σώμα γερασμένο με πολλές ρυτίδες και σκληρό δέρμα», περιέγραψε ένας από τους γιατρούς του.

Οι γονείς του είναι ενθουσιασμένοι με τη γέννηση του μικρού «θαύματος», όπως το αποκαλούν, και η όψη του καθόλου δεν περιορίζει την ευτυχία τους όταν τον έχουν στην αγκαλιά τους.

«Μόνο να ευχαριστήσουμε το Θεό μπορούμε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μας στεναχωρεί η όψη του γιου μου. Θα τον αποδεχτούμε όπως είναι, είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που έχουμε ένα αγοράκι στο σπίτι», δηλώνει ο πατέρας του Biswajit Patro.

«Είμαστε ήδη ευλογημένοι που έχουμε μια κόρη, τώρα γίναμε τετραμελής οικογένεια, τι άλλο να ζητήσουμε!», πρόσθεσε.

Ο Patro και η σύζυγός του έχουν πολλούς περίεργους που τους επισκέπτονται στο σπίτι τους για να δουν τον γιο τους ενώ οι γιατροί τούς έχουν διαβεβαιώσει πως το μωρό προς το παρόν είναι καλά. Η οικογένειά του εκτιμά πως θα μεγαλώσει υγιής ο μικρός παρότι άλλα παιδιά με την ίδια πάθηση φτάνουν μέχρι περίπου την ηλικία των 13 ετών.

mrorkt2 mrorkt4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...