Κοινωνία

Οργή στον ALPHA! Το ξέσπασμα του Σρόιτερ και η εκφώνηση της Νικόλτσιου

To Facebook επέλεξε ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του Alpha Αντώνης Σρόιτερ για να αναφερθεί στο θέμα της μη αδειοδότησης του ALPHA και άλλων τριών σταθμών.

Με τη σειρά της στην έναρξη του μεσημεριανού δελτίου, η Μαρία Νικόλτσιου προλογίζοντας το θέμα έκανε λόγο για μια «διαδικασία – παρωδία που προσομοίαζε σε καζίνο και όχι σε επένδυση στον ευαίσθητο τομέα της ενημέρωσης» και συμπλήρωσε πως «διαδραματίστηκαν γεγονότα που γεννούν πολλά ερωτήματα».

Στη συνέχεια ακολούθησε η δήλωση του διευθύνοντα συμβούλου του ALPHA, Δημήτρη Φουρλεμάδη, κατά την έξοδό του από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης κι Επικοινωνίας: «Συρθήκαμε σε ένα διαγωνισμό ο οποίος έγινε με τις συνθήκες που μάθατε και ακούσατε. Τα ποσά που έπεσαν σε αυτό τον διαγωνισμό είναι στον ουρανό. Διερωτώμαι τι θα πω σε έναν ιδιοκτήτη που έχει ένα κανάλι διαμάντι και είναι αδάνειστο, όπως είναι ο Alpha και τι θα πω στους εργαζόμενους οι οποίοι έχουν φέρει αυτό το κανάλι στην τηλεθέαση να είναι πρώτο. Έχουμε την ελπίδα μας στα δικαστήρια και στις αποφάσεις».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ