Κοινωνία

Μαγευτικές εικόνες με καγιάκ στα Βραχώδη Όρη του Καναδά

Η επιφάνεια του νερού είναι τόσο ακύμαντη που η λίμνη και ο ουρανός μοιάζουν να γίνονται ένα. Τα αστέρια έχουν στήσει το δικό τους χορό στο νυχτερινό ουρανό με το βαθύ σκούρο φόντο. Κι ένας τυχερός άνδρας σε καγιάκ έχει αυτή τη θέα μπροστά στα μάτια του.

Στις παρακάτω φωτογραφίες ο φωτογράφος Paul Zizka φαίνεται να σκίζει γαλήνια με το καγιάκ του τα ήρεμα νερά με φόντο τα επιβλητικά Βραχώδη Όρη στον Καναδά.

«Ήταν μια εκπληκτικά καθαρή νύχτα, τα αστέρια χόρευαν στην επιφάνεια της λίμνης Goat Pond στο Kananaskis και έμοιαζα να κάνω καγιάκ στον έναστρο ουρανό», περιγράφει ο ίδιος.

Για το ταξίδι του αυτό έκανε για καιρό προετοιμασία και κάνοντας έναν τελευταίο έλεγχο στον καιρό αποφάσισε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να πάρει τη φωτογραφική του μηχανή και να βγάλει αυτές τις απίθανες φωτογραφίες.

«Ο καθαρός, σκοτεινός ουρανός και η νηνεμία έκαναν τα αστέρια να αντανακλώνται τέλεια στο νερό. Το πιο δύσκολο ήταν να μείνω εγώ όσο πιο ακούνητος γίνεται και να διατηρήσω σταθερό και το καγιάκ για να βγει καλή η φωτογραφία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα», καταλήγει.

stuanspao3stuanspao5

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ