Κοινωνία

Κυκλοφόρησε από το Χόλλυγουντ το συγκλονιστικό «τρέιλερ» της ταινίας «η υπόσχεση» για την αρμενική γενοκτονία-Ετοιμάζεται η διάλυση της Τουρκίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λευκός οίκος και  η  CIA,  προετοιμάζουν  τις δυτικές κοινωνίες ( και καλά κάνουν )  για την επικείμενη διάλυση της  Τουρκίας, κατατάσσοντας  την χώρα αυτή στον  νέο άξονα του κακού.

Με λίγα λόγια έχουμε το Χόλιγουντ στην υπηρεσία της πολιτικής , καταδεικνύοντας έτσι   με έναν σαφή τρόπο , τα αληθινά αποτρόπαια εγκλήματα των αδίστακτων Οθωμανών Τούρκων τα οποία απέκρυβε η Άγκυρα τόσα χρόνια   .

Μιλάμε για την γενοκτονία των Αρμενίων το  1915, η οποία στοίχισε την ζωή σε 1,5 εκατομμύρια Αρμενίους. Παρουσιάζεται με ένα μοναδικό τρόπο στην ταινία αυτή  η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τα στυγερά εγκλήματα των Τούρκων σε συνεργασία με τους Γερμανούς πάνω  σε εκατομμύρια ανθρώπους .

Έτσι «προετοιμάζεται» επιμελώς και η "αποκόλληση" της Τουρκίας από τον δυτικό κόσμο, και η «τοποθέτηση της» στην βάρβαρη  Ανατολή. Εκεί δηλαδή που ανήκουν οι Τούρκοι και προέρχονται , τα βουνά Αλτάι της δυτικής Κίνας.

Πολλοί βέβαια θα αναρωτηθούν γιατί το Χόλιγουντ παρουσιάζει την αρμενική  γενοκτονία, με μια μεγαλειώδη ταινία ειδικά  τώρα; Η απάντηση λίαν  προσεχώς.

https://youtu.be/zwut1DUXaZc?t=1

 

 

 

 

THE PROMISE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές