Κοινωνία

Κρήτη: Ξέθαψαν 3 κιλά κοκαΐνη από χωράφι -Συνελήφθη μία ολόκληρη οικογένεια

Το κουβάρι μια πολύ σοβαρής υπόθεσης που αφορά τη δράση ενός κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ξεκίνησαν να ξετυλίγουν οι αστυνομικές αρχές με τις πτυχές της υπόθεσης να προκαλούν αίσθησ

Αφορμή της αποκάλυψης στάθηκε η έρευνα των αστυνομικών που "ξέθαψε" τρία κιλά κοκαΐνης από το χωράφι οικογένειας σε χωριό του δήμου Γόρτυνας η οποία και συνελήφθη! Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό της τάξης των 35.000 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή της οικογένειας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο οι γονείς, όσο το ανήλικο παιδί αλλά και ο παππούς είχαν το δικό τους ρόλο στην διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.

Παλιός γνώριμος
Ο 45χρονος "εγκέφαλος" του κυκλώματος αποτελεί παλιό γνώριμο των αρχών με δράση και ... μεγάλο βιογραφικό στη διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα χαρακτηρίζεται ως ο μεγαλύτερος έμπορος ναρκωτικών στο νησί με διασυνδέσεις τόσο την υπόλοιπη χώρα όσο και στο εξωτερικό. Για τη σύλληψη του η αστυνομία έστησε "μπλόκο" στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και συνέλαβε τον 45χρονο μόλις αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο ! Παράλληλα συνελήφθη και ο πατέρας του για οπλοκατοχή αλλά και ο μικρός γιος του ηλικίας 15.5 ετών.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας ενώ σύμφωνα με πηγές πρόκειται για μια σοβαρότατη υπόθεση οι πτυχές της οποίας έχουν αφήσει άφωνους ακόμα και τους αστυνομικούς.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ