Κοινωνία

Κοζάνη: Πατέρας ενός παιδιού νεκρός από τσίμπημα σφήκας

Μόνος και αβοήθητος άφησε την τελευταία του πνοή στην κτηνοτροφική μονάδα που διατηρούσε ένας 33χρονος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, όταν υπέστη αλλεργικό σοκ από το τσίμπημα μιας σφήκας. Ο αδελφός του, στον οποίο τηλεφώνησε ζητώντας βοήθεια, δεν τον πρόλαβε ζωντανό.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε την ώρα που ο άτυχος άνδρας έκανε κτηνοτροφικές εργασίες στο μαντρί του στην περιοχή Μεταξά, στα Σέρβια της Κοζάνης, το οποίο μάλιστα είχε αποκτήσει πρόσφατα σε συνεργασία με τον αδελφό του. Ο 33χρονος δεν γνώριζε ότι ήταν αλλεργικός, ωστόσο κατάλαβε τι του συνέβαινε όταν άρχισε να αισθάνεται δύσπνοια και αμέσως κάλεσε από το κινητό του τον αδελφό του.

Εκείνος έτρεξε αμέσως στην κτηνοτροφική μονάδα, ωστόσο μόλις έφτασε βρήκε τον αδελφό του πεσμένο στο έδαφος. Παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε να τον επαναφέρει και κάλεσε ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε ότι ήταν νεκρός. Η νεκροτομή θα αποκαλύψει τα ακριβή αίτια του άτυχου 33χρονου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...