Κοινωνία

Καρέ-καρέ η διάσωση ενός ζευγαριού από την οροφή του... βυθιζόμενου αμαξιού τους


Τη συναρπαστική διάσωση ενός ζευγαριού που είχε αποκλειστεί στο ακινητοποιημένο αμάξι του σε έναν πλημμυρισμένο δρόμο, με τη στάθμη των υδάτων να ανεβαίνει ταχύτατα, κατέγραψε καρέ-καρέ ένα σκάφος του Βρετανικού Ναυαγοσωστικού Ιδρύματος που... περισυνέλεξε τους ναυαγούς.

Στο σύντομο βίντεο, ένα από τα μέλη του πληρώματος ακούγεται να φωνάζει «Μόνο δύο άτομα;», προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν υπήρχε κανείς στο εσωτερικό του οχήματος.

Στη συνέχεια, οι Βρετανοί ναυαγοσώστες βοηθούν τη γυναίκα και τον σύντροφό της να ανέβουν στο σκάφος, σώζωντάς τους από βέβαιο πνιγμό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το ζευγάρι βρέθηκε σε αυτή τη δύσκολη θέση επειδή επιχείρησε να διασχίσει έναν παραλιακό δρόμο στο Χόουλι Άιλαντ του Νορθάμπερλαντ, την ώρα που ανέβαινε η παλίρροια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...