Πολιτική

Και...ήρωας ο Π.Καμμένος: "Έδωσα μάχη για να μην πάρει τηλεοπτική άδεια ο δικός μου κουμπάρος"

Διάλογο με την Εκκλησία από την αρχή για νέα βιβλία και αλλαγές στα θρησκευτικά, ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, που ενημέρωσε τη Βουλή για τη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλήσουμε για διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους, τόνισε και ουσιαστικά διαχώρισε την τελική στάση της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα από την πρωτοβουλία του Νίκου Φίλη.

Διαφωνούμε και δημόσια με τον κ. Φίλη, παραδέχθηκε, αλλά έσπευσε να επισημάνει και να του αναγνωρίσει πως φέτος τα σχολεία άνοιξαν κανονικά.

Στα μέτωπα της επικαιρότητας ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τα δάνεια από την Τράπεζα Αττικής. Η διευθύντρια του Σταϊκούρα, χωρίς πτυχίο, σας έδωσε 14 εκ. ευρώ από την Αττικής, κατήγγειλε και ρώτησε τα στελέχη των δύο κομμάτων αν θα πληρώσουν αυτά τα χρήματα.

Για τις τηλεοπτικές άδειες επισήμανε ότι «οι κουμπάροι της κυβέρνησης δεν πήραν άδεια, οι δικοί σας οι κουμπάροι πήραν» και ανέφερε τη συγγενική σχέση Μπακογιάννη- Μαρινάκη. Εγώ έδωσα μάχη για να μην πάρει άδεια ο δικός μου κουμπάρος, υπενθύμισε ο υπουργός Άμυνας και υποστήριξε ότι δεν είχε στήριξη, για αυτό δεν είχε και τα λεφτά.

Σταϊκούρας επί προσωπικού:

«Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαδίδουν ψεύδη. Παραζαλισμένοι από τη σήψη που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει. Η κυρία Ζευγώλη ήταν και είναι τραπεζικό στέλεχος. Στην Τράπεζα Αττικής μετακινήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς και παραμένει στην ίδια θέση μέχρι και σήμερα. Γιατί δεν την αλλάξατε αφού έχετε αντικαταστήσει τη διοίκηση; Εκπροσωπείτε το σκοτάδι».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...