Κοινωνία

Η υπάλληλος που κοιμήθηκε πάνω σε γραφεία στη ΔΟΥ Καλαμαριάς - Δείτε τα σχόλια

Μια φωτογραφία από τη ΔΟΥ Καλαμαριάς, όπου φαίνεται μια γυναίκα να κοιμάται πάνω στα γραφεία, ανάρτησε στο Facebook ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος.

«Η κυρία αυτή κοιμάται πάνω στα γραφεία εν ώρα εργασίας. Ήταν φαίνεται πολύ κουρασμένη. Παρ'όλα αυτά ο μισθός των 1300-1400 ευρώ μπαίνει στο ATM κάθε μήνα», σχολιάζει ο κ. Καλλιάνος και συνεχίζει:

«Η κυρία αυτή αποτελεί μέρος του λεγόμενου πελατειακού κράτους. Δηλαδή ψηφίζει όλη της η οικογένεια ΣΥΡΙΖΑ και επομένως δεν θα την ενοχλήσει κανείς, γιατί εάν τολμήσει να το κάνει κάποιος, θα πάρει τηλέφωνο στον αρμόδιο Υπουργό και αυτός με την σειρά του θα κάνει "ντα" αυτούς που δεν την αφήνουν να κοιμάται στη δουλειά της.

Την ίδια ώρα, κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων είναι άνεργοι και αναγκάζονται να εργαστούν ώς βοηθοί σερβιτόροι για 25 ευρώ την ημέρα (10ωρο με απίστευτο κουβάλημα) ή να φύγουν για το εξωτερικό ή απλά να παραμείνουν άνεργοι.

Αξιολόγηση στο δημόσιο τώρα! Bonus σε αυτούς που προσφέρουν και εργάζονται, bonus σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι και παράγουν έργο. Απομακρύνσεις των τρωκτικών που δεν έχουν εφόδια και προσέρχονται για να κοιμηθούν και στην θέση τους να προσληφθούν μορφωμένα παιδιά που γνωρίζουν το αντικείμενο και που θα ανεβάσουν την ποιότητα του δημοσίου τομέα. Γι' αυτό η χώρα έφτασε ως εδώ... Τέρμα η ανοχή!».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ