Αρχείο

Η εξέγερση του «ρέμπελου» που προφήτευσε ο Άγιος Κοσμάς είναι πιο κοντά από ότι φανταζόμαστε στην Ελλάδα... (βίντεο)

Eξέγερση είχαμε κατά πως φαίνεται  τις πρώτες πρωινές ώρες  χτες στο κέντρο κράτησης  λαθρομεταναστών και προσφύγων  στην Αμυγδαλέζα,  σύμφωνα με τον  ελληνικό τύπο και εφόσον επαληθευτεί η είδηση και με επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ .

Τα αίτια είναι  γνωστά και  μη εξαιρετέα, μετανάστες και πρόσφυγες συνεπλάκησαν για άγνωστη  αιτία με αποτέλεσμα 60 άτομα να ανέβουν στα κάγκελα και να προκαλέσουν την κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων.

Επειδή όμως τίποτα απολύτως δεν είναι τυχαίο στην Ελλάδα , ειδικά το τελευταίο διάστημα και ενώ οι δανειστές ευρίσκονται σε «διαπραγματεύσεις»  για την οριστική εξαθλίωση του Έλληνα φορολογούμενου , επισημαίνονται τα συνεχόμενα   άκρως περίεργα περιστατικά, τα οποία  λαμβάνουν χώρα σε όλη την επικράτεια και τώρα ενδεχομένως και κοντά στην Αθήνα.

Πριν λίγες μέρες αναφέραμε ότι το  τελευταίο διάστημα υπάρχει ένα περίεργο και σαφώς «κατευθυνόμενο» μπαράζ ξένων δημοσιευμάτων μεγάλων πρακτορείων ειδήσεων,  για τις υποτιθέμενες «άσχημες συνθήκες» που επικρατούν στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών.

Αυτή η εκστρατεία «λάσπης» κατά της χώρας γίνεται κατά κόρον σχεδόν καθημερινά  στον διεθνή τύπο.

Ο πληροφοριακός πόλεμος των διεθνών ΜΜΕ αποτελεί ένα  άκρως επικίνδυνο "προμήνυμα" πιθανών εξελίξεων στην χώρα μας.

Μόλις προχθές  μάλιστα,  η γνωστή  ΜΚΟ HRW του  «φιλάνθρωπου» Τ. Σόρος μας κατηγορούσε υποτίθεται για τις συνθήκες διαβίωσης των «ασυνόδευτων» παιδιών που διαβιούν στους καταυλισμούς , μιλώντας για πλήρη εγκατάλειψη  και πολλά άλλα .

Τις τελευταίες ημέρες είχαμε «κατευθυνόμενες» εξεγέρσεις  παράνομων μεταναστών  σε Λέσβο και Κω με την χρήση «μηνυμάτων» στα κινητά τηλέφωνα των προσφύγων, όπως ακριβώς και το 2008 με την μεγάλη εξέγερση. Προχθες στην Αμυγδαλέζα  , οι ελληνικές αρχές πρόλαβαν τα χειρότερα.

Όλα αυτά αποτελούν "αποχρώσες ενδείξεις¨ ενός πιθανού εν εξελίξει σχεδίου αποσταθεροποιήσεως της χώρας .

Οι εκτιμήσεις πολλών ειδικών αναφέρουν ότι ενδεχομένως να έχουμε κύμα  εξεγέρσεων στην χώρα μας , σαφώς  υποκινούμενο από τα γνωστά κέντρα στην Ευρώπη.

Πρόκειται ενδεχομένως για ένα άριστα οργανωμένο σχέδιο  κατασυκοφάντησης της χώρας μας, με σκοπό την  πρόκληση πιθανών  επεισοδίων για  την δημιουργία χάους στο εσωτερικό της Ελλάδος, όπως έγινε και με την υποδούλωση μας στα μνημόνια , ίσως….λέμε .

Δείτε βίντεο από την πρόσφατη εξέγερση.

https://www.youtube.com/embed/3ys-rjEi6Ww

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ