Εθνικά θέματα

Η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε 18 αλλοδαπούς ως τους πρωταιτίους των επεισοδίων στην Μόρια- Επιβεβαίωση pentapostagma.gr για έξωθεν σχέδιο κατά της χώρας

H ελληνική αστυνομία συνέλαβε 18 αλλοδαπούς μετανάστες ως τους πρωταίτιους της μεγάλης εξέγερσης  στο στρατόπεδο προσφύγων στην Μόρια στην Λέσβου, γράφει σήμερα ο διεθνής τύπος και συγκεκριμένα το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg.

Οι εννέα από αυτούς που συνελήφθησαν  βρίσκονται υπό ενώπιον των εισαγγελέων, ανακοίνωσε η  ελληνική αστυνομία.

Υπενθυμίζουμε το άρθρο στο pentapostagma.gr με τίτλο (Κήρυξε πόλεμο ο Σόρος στην Ελλάδα: Κατευθυνόμενο μπαράζ δημοσιευμάτων του ξένου τύπου κάνουν λόγο για «άθλιες συνθήκες» των προσφύγων στην Ελλάδα- Τι μας ετοιμάζει; ), στο οποίο αναφέραμε ότι το  τελευταίο διάστημα υπάρχει ένα «κατευθυνόμενο» μπαράζ ξένων μεγάλων πρακτορείων ειδήσεων για τις «άσχημες συνθήκες» που επικρατούν στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών. Αυτό γίνεται κατά κόρον σχεδόν καθημερινά  στον διεθνή τύπο.

Αυτό το οργανωμένο σχέδιο όπως δείχνει σχέδιο κατασυκοφάντησης της χώρας μας, είχε σκοπό την  πρόκληση ενδεχόμενων επεισοδίων για  την δημιουργία χάους στο εσωτερικό της Ελλάδος, πράγμα που έγινε δυστυχώς στην Μόρια.

Ο αριθμός των προσφύγων που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις στην χώρα μας, ανέρχεται σε 60.395, σύμφωνα με  ανακοίνωση από την ελληνική κυβέρνηση. Ο αριθμός των προσφύγων στην  Λέσβο είναι 5708, ενώ στο νησί υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας και στέγασης 350ο  προσφύγων .

Μεταξύ της  5-11 Σεπτεμβρίου  ,  άλλοι 879 πρόσφυγες και μετανάστες διέσχισαν τη θάλασσα από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά με τους περισσότερους ανθρώπους που φθάνουν  στα νησιά της Χίου, Λέσβου και Σάμου, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τον Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...