Κοινωνία

Εργαζόμενοι Mega: Κύριοι μέτοχοι, γιατί παίζετε με τις ζωές μας;

«Κύριε Βαρδινογιάννη, κύριε Μπόμπολα, κύριε Ψυχάρη. Γιατί; Γιατί δε δίνετε ένα τέλος στην αγωνία μας; Γιατί παίζετε με τις ζωές μας;», διερωτώνται οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega, τονίζοντας πως βρίσκονται «στα όρια της εξαθλίωσης».

«Γιατί σας είναι τόσο δύσκολο να σταθείτε εντάξει στις υποχρεώσεις σας απέναντι στους εργαζόμενους σας όπως σταθήκαμε εμείς και με το παραπάνω απέναντι στην εταιρεία σας;», σημειώνουν και συμπληρώνουν: «Δε σας ζητήσαμε τίποτα παραπάνω από τα δεδουλευμένα μας και τις αποζημιώσεις μας, καθώς ποτέ δεν απαιτήσαμε να συνεχίσετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα στην εταιρεία, εφόσον δεν το θέλετε».

Οι εργαζόμενοι αναφέρουν ακόμη πως «δεν αποτελεί υποχρέωση του εργαζόμενου ο τρόπος που θα τα βρείτε, αν και πιστεύουμε ότι δεν είναι δύσκολο για τους τρεις από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες του τόπου».

«Κύριοι, οι εργαζόμενοί σας στο Mega είναι στα όρια της εξαθλίωσης. Πώς αλλιώς πρέπει να σας το πούμε για να το καταλάβετε;», τονίζουν. «Πόσες φορές ακόμα θα πρέπει να σας θυμίσουμε ότι στην επιχείρησή σας υπάρχουν 500 και πλέον οικογένειες, στις οποίες δεν έχετε τακτοποιήσει τις εργασιακές σας υποχρεώσεις;

Κάντε επιτέλους αυτό που πρέπει. Άλλες σημαντικές επιχειρηματικές οικογένειες δεν έχουν επιτρέψει σε καμία περίπτωση να σπιλωθεί το όνομα και η υπόληψή τους αφήνοντας ανεξόφλητους στο δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενους, οι οποίοι επί πολλούς μήνες κρατούν το Mega ανοιχτό...».

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι καταλήγουν υπογραμμίζοντας πως «θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας και περιμένουμε από σας να μας αποδείξετε ότι δεν είστε α-μέτοχοι μέτοχοι σε όσα συμβαίνουν στο Mega...».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...